Γερμανο-δανέζικο λεξικό

Στόχος μας είναι να φτιάξουμε το πληρέστερο δωρεάν ηλεκτρονικό λεξικό. Το Γερμανο-δανικό λεξικό ενημερώνεται καθημερινά καθώς οι χρήστες μας προτείνουν νέες μεταφράσεις προς τα Γερμανικά ή προς τα Δανέζικα. Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το λεξικό μας! Δείτε τις πιο πρόσφατες προτάσεις στον παρακάτω πίνακα και επιβεβαιώστε τις μεταφράσεις που θεωρείτε πως είναι σωστές.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Γερμανο-δανικό λεξικό

Επιλέγοντας ένα από τα γράμματα της αλφαβήτου που βλέπετε παρακάτω, μπορείτε να δείτε όλες τις λέξεις και φράσεις που προστέθηκαν στο γερμανοδανικό λεξικό. Οι γερμανικές λέξεις είναι σε αλφαβητική σειρά για να μπορέσετε να βρείτε τη σωστή ορθογραφία της γερμανικής μετάφρασης στο γερμανοδανικό λεξικό.

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε τις μεταφράσεις από τα Γερμανικά προς τα Δανέζικα που πρότειναν πρόσφατα οι χρήστες μας για το λεξικό. Μπορείτε να μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε τις γερμανικές μεταφράσεις επιβεβαιώνοντας τις μεταφράσεις που θεωρείτε πως πρέπει να συμπεριληφθούν στο λεξικό. Απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο έγκρισης για να επιβεβαιώσετε τον προτεινόμενο γερμανικό όρο ή να τον διορθώσετε αν πιστεύετε ότι πρέπει να διορθωθεί.

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας στο Γερμανο-δανικό λεξικό! Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε το πληρέστερο δωρεάν ηλεκτρονικό Γερμανο-δανικό λεξικό και όλοι μπορούν να βοηθήσουν! Πολλοί αναρωτιούνται πώς λένε στη Γερμανία μια συγκεκριμένη λέξη ή ιδιωματική φράση και έτσι όσο περισσότερες λέξεις συλλέξουμε στο Γερμανο-δανικό λεξικό, τόσο πιο πιθανό είναι να ανταποκριθεί στις γλωσσολογικές ανάγκες των χρηστών στη Γερμανία. Τα Γερμανικά όπως και τα Δανέζικα είναι γλώσσες που εξελίσσονται και νέες γερμανικές λέξεις δημιουργούνται καθημερινά. Γι' αυτό το λόγο χρειαζόμαστε περισσότερες γερμανικές μεταφράσεις, για να μπορούμε να ακολουθήσουμε τον όγκο των νέων λέξεων. Όσο περισσότερες μεταφράσεις, τόσο καλύτερα. Φυσικά, οι νέες προτάσεις στα Γερμανικά χρειάζονται έγκριση πριν προστεθούν μόνιμα στο λεξικό. Εάν μια γερμανική λέξη δεν λάβει τουλάχιστον δέκα ψήφους από άλλους γερμανόφωνους χρήστες, η μετάφραση θα έχει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε για να ξεκινήσετε να συμμετέχετε ενεργά στην ολοκλήρωση του Γερμανο-δανικού λεξικού της bab.la. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να συλλέξετε πόντους για την παγκόσμια κατάταξη, τους οποίους θα αποκτάτε κάθε φορά που θα προτείνετε ή θα διορθώνετε μια γερμανική μετάφραση στο λεξικό. Εάν έχετε αμφιβολίες για κάποια μετάφραση ή για τις γραμματικές πληφορίες για έναν γερμανικό όρο, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από τη γλωσσική κοινότητα της bab.la. Απλά επισκεφτείτε το Γερμανο-δανικό φόρουμ και ανεβάστε τις γλωσσολογικές, γραμματικές ή μεταφραστικές σας ερωτήσεις που σχετίζονται με τα Γερμανικά. Μπορείτε επίσης να υποστηρίξετε τους άλλους χρήστες με τις γνώσεις σας στη γερμανική γλώσσα. Το λεξικό της bab.la είναι το ιδανικό εργαλείο για μεταφράσεις από τα Γερμανικά προς τα Δανικά και αντίστροφα!