Γαλλο-ιταλικό λεξικό

Εισάγετε τη λέξη που θέλετε να μεταφράσετε από τα γαλλικά προς τα ιταλικά στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε γαλλικές μεταφράσεις ιταλικών όρων. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Γαλλο-ιταλικό λεξικό

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο Γαλλο-ιταλικό λέξη κατά γράμμα της αλφαβήτου εάν δεν είστε σίγουροι για την ορθογραφία της λέξης που ψάχνετε. Επιλέξτε ένα από τα γράμματα του αλφαβήτου παρακάτω για να δείτε όλες τις λέξεις, φράσεις και εκφράσεις του Γαλλο-ιταλικού λεξικού που αρχίζουν με αυτό. Επιλέγοντας τη λέξη που σας ενδιαφέρει θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού όπου μπορείτε να δείτε όλες τις μεταφράσεις της και τα συνώνυμά της.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας για το Γαλλο-ιταλικό λεξικό. Διαφωνείτε με κάποια μετάφραση; Ζητήστε τη διαγραφή της, ή προτείνετε διορθώσεις. Αν πάλι συμφωνείτε με κάποια μετάφραση, μπορείτε να την επιβεβαιώσετε!

Διασκεδάστε βοηθώντας μας! Θέλουμε να σας παρέχουμε το πληρέστερο ηλεκτρονικό Γαλλο-ιταλικό λεξικό και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να τα καταφέρουμε. Νέοι όροι προσθέτονται στα λεξικά μας καθημερινά καθώς οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται. Επιπλέον, ένας όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Για όλους αυτούς τους λόγους προτρέπουμε τους χρήστες μας να προτείνουν νέες μεταφράσεις για τα λεξικά. Έχετε όμως υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο Γαλλο-ιταλικό λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα γαλλικά προς τα ιταλικά, αλλά θα φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος γαλλικός ή ιταλικός όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο Γαλλο-ιταλικό λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός γαλλικού όρου στα ιταλικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Γαλλο-ιταλικό φόρουμ.