Γαλλο-ισπανικό λεξικό

Εισάγετε τη λέξη που θέλετε να μεταφράσετε από τα γαλλικά προς τα ισπανικά στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Η αναζήτηση είναι αμφίδρομη, επομένως μπορείτε να εισάγετε και έναν όρο στα αγγλικά για να δείτε τις γαλλικές μεταφράσεις του. Για καλύτερα αποτελέσματα συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Γαλλο-ισπανικό λεξικό

Αναζητάτε τη μετάφραση ενός όρου από τα γαλλικά προς τα ισπανικά, αλλά δεν θυμάστε την ορθογραφία του; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλφαβητική αναζήτηση χρησιμοποιώντας τα γράμματα που βλέπετε παρακάτω. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της στο Γαλλο-ισπανικό λεξικό.

Μπορείτε να μας βοηθήσετε να ελέγξουμε τις νέες μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες της bab.la ώστε να τις συμπεριλάβουμε στο Γαλλο-ισπανικό λεξικό. Επιβεβαιώστε μια μετάφραση για να μας ενημερώσετε πως είναι σωστή, ή προτείνετε διορθώσεις για μεταφράσεις που θεωρείτε λανθασμένες.

Βοηθήστε μας να σας παρέχουμε το πληρέστερο ηλεκτρονικό Γαλλο-ισπανικό λεξικό! Νέοι όροι προσθέτονται στα λεξικά μας καθημερινά καθώς οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται. Επιπλέον, ένας όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Για όλους αυτούς τους λόγους προτρέπουμε τους χρήστες μας να προτείνουν νέες μεταφράσεις για το Γαλλο-ισπανικό λεξικό. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των μεταφράσεων που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Γαλλο-ισπανικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα γαλλικά προς τα ισπανικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός γαλλικού όρου στα ισπανικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Γαλλο-ισπανικό φόρουμ.