Γαλλο-γερμανικό λεξικό

Εισάγετε μια λέξη ή φράση στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο Γαλλο-γερμανικό λεξικό. Η αναζήτηση είναι αμφίδρομη, επομένως μπορείτε να εισάγετε τον όρο που αναζητάτε είτε στα γαλλικά, είτε στα γερμανικά. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Γαλλο-γερμανικό λεξικό

Δεν γνωρίζετε πώς γράφεται η γαλλική λέξη που ψάχνετε; Απλώς χρησιμοποιήστε τα γράμματα της αλφαβήτου που βλέπετε παρακάτω για να δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων του Γαλλο-γερμανικού λεξικού. Όταν βρείτε τη γαλλική λέξη ή φράση που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού όπου μπορείτε να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της στα γερμανικά.

Στην παρακάτω λίστα μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας για το Γαλλο-γερμανικό λεξικό. Πείτε μας τη γνώμη σας! Επιβεβαιώστε μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές ώστε να προστεθούν στο λεξικό ή προτείνετε διορθώσεις για μεταφράσεις που θεωρείτε λανθασμένες.

Διασκεδάστε βοηθώντας μας! Θέλουμε να σας παρέχουμε τη μεγαλύτερη συλλογή δωρεάν ηλεκτρονικών λεξικών και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να τα καταφέρουμε. Ένας γαλλικός όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις στα γερμανικά, ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης. Οι χρήστες μας μπορούν να προτείνουν νέους όρους για το Γαλλο-γερμανικό λεξικό και να μας βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο να το βελτιώσουμε. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των λεξικών που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Γαλλο-γερμανικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα γαλλικά προς τα γερμανικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Εγγραφείτε σήμερα στην κοινότητα της bab.la. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες κερδίζουν πόντους όταν για παράδειγμα προτείνουν μια νέα μετάφραση. Συναγωνιστείτε με τους φίλους σας, τους συγγενείς σας και άλλους χρήστες για να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Δεν είστε σίγουροι πως η μετάφραση που θέλετε να προτείνετε είναι σωστή; Συμβουλευτείτε άλλους χρήστες! Υποβάλετε την ερώτησή σας στο Γαλλο-γερμανικό φόρουμ όπου συναντιούνται οι λάτρεις των γλωσσών για να συζητήσουν για οτιδήποτε, από τη μετάφραση γαλλικών και γερμανικών όρων μέχρι και τη χρήση γραμματικών φαινομένων.