Γαλλο-αγγλικό λεξικό

Εισάγετε τη λέξη που θέλετε να μεταφράσετε από τα γαλλικά προς τα αγγλικά στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Η αναζήτηση είναι αμφίδρομη, επομένως μπορείτε να εισάγετε και έναν όρο στα αγγλικά για να δείτε τις γαλλικές μεταφράσεις του. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε κάποιο από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά λεξικά μας από το αναπτυσσόμενο μενού.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο γαλλικό λεξικό

Αν η αναζήτησή σας δεν επέστρεψε αποτελέσματα ή αν δεν γνωρίζεται τη σωστή ορθογραφία του όρου που ψάχνετε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλφαβητική αναζήτηση εδώ. Επιλέξτε ένα γράμμα για να δείτε όλες τις λέξεις και φράσεις του Γαλλο-αγγλικού λεξικού που αρχίζουν με αυτό. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της στα αγγλικά.

Στην παρακάτω λίστα μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας για το Γαλλο-αγγλικό λεξικό. Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το λεξικό ψηφίζοντας υπέρ των μεταφράσεων που θεωρείτε σωστές ώστε να προστεθούν στο λεξικό, ή προτείνοντας διορθώσεις για μεταφράσεις που θεωρείτε λανθασμένες.

Γίνετε κι εσείς μέλος της κοινότητας της bab.la και βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το ηλεκτρονικό Γαλλο-αγγλικό λεξικό. Χρήστες όπως εσείς εμπλουτίζουν καθημερινά τα λεξικά μας. Οι γλώσσες εξελίσσονται και νέες μεταφράσεις γαλλικών όρων και αγγλικών εκφράσεων εμφανίζονται καθημερινά. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που το Γαλλο-αγγλικό λεξικό περιλαμβάνει πολλές παρόμοιες μεταφράσεις. Ένας επιπλέον λόγος είναι πως ένας όρος μπορεί να φέρει διαφορετικά νοήματα ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο Γαλλο-αγγλικό λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα γαλλικά προς τα αγγλικά, αλλά θα φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος αγγλικός ή γαλλικός όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο Γαλλο-αγγλικό λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα στην κοινότητα της bab.la και συγκεντρώστε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση. Συναγωνιστείτε με τους φίλους σας, τους συγγενείς σας και άλλους χρήστες για να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Δεν είστε σίγουροι πως η μετάφραση που θέλετε να προτείνετε είναι σωστή; Συμβουλευτείτε άλλους χρήστες! Υποβάλετε την ερώτησή σας στο Γαλλο-αγγλικό φόρουμ όπου συναντιούνται οι λάτρεις των γλωσσών για να συζητήσουν για οτιδήποτε, από τη μετάφραση γαλλικών και άλλων όρων μέχρι και τη χρήση γραμματικών φαινομένων.