Βιετναμεζο-αγγλικό λεξικό

Απλώς πληκτρολογήστε τη λέξη που θέλετε να μεταφράσετε από τα βιετναμέζικα στα αγγλικά στο πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε όρους στα βιετναμέζικα για να μεταφραστούν στα αγγλικά, ή στα αγγλικά για να μεταφραστούν στα βιετναμέζικα: η αναζήτηση στο Αγγλο-βιετναμέζικο λεξικό πραγματοποιείται αμφίδρομα. Επιλέγοντας «Μετάφραση» ανακατευθύνεστε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού όπου μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις του όρου που πληκτρολογήσατε, τα συνώνυμά του, γραμματικές πληροφορίες, παραδείγματα χρήσεις και σχετικές ερωτήσεις του φόρουμ.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Βιετναμεζο-αγγλικό λεξικό

Αν δεν έχετε πρόσβαση σε βιετναμέζικο πληκτρολόγιο για να εισάγετε τους ειδικούς χαρακτήρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο δίπλα στο πλαίσιο αναζήτησης ή να περιηγηθείτε στο λεξικό κατά αλφαβητική σειρά. Απλώς επιλέξτε το γράμμα που σας ενδιαφέρει για να δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων του λεξικού που αρχίζουν με αυτό το γράμμα.

Παρακάτω βλέπετε τη λίστα με τις μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας για το Βιετναμεζο-αγγλικό λεξικό. Βοηθήστε την κοινότητα βελτιώνοντας τις μεταφράσεις που θεωρείτε πως είναι ελλιπείς και διορθώνοντας τις λανθασμένες ή ζητώντας τη διαγραφή τους. Αν θεωρείτε πως κάποια από αυτές τις μεταφράσεις είναι σωστή και πλήρης και πρέπει να προστεθεί στο Βιετναμεζο-αγγλικό λεξικό, μπορείτε να ψηφίσετε για την προσθήκη της.

Μόλις γίνετε μέλος της κοινότητας της bab.la μπορείτε να συνεισφέρετε στη βελτίωση του Βιετναμεζο-αγγλικού λεξικού, ώστε να είναι πιο λειτουργικό και χρήσιμο για όλους. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε το πληρέστερο Βιετναμεζο-αγγλικό λεξικό και για να τον πετύχουμε χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας! Προσθέτοντας νέους όρους, είτε είναι ειδικοί όροι είτε αργκό, μας βοηθάτε να διατηρούμε το λεξικό ενημερωμένο. Μπορείτε επίσης να συνεισφέρετε επιβεβαιώνοντας ή διορθώνοντας τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Κάθε νέα μετάφραση εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης με τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί» έως ότου λάβει επιβεβαίωση από 10 χρήστες, οπότε και προστίθεται μόνιμα στο Βιετναμεζο-αγγλικό λεξικό.
Θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε στην ομάδα της bab.la! Εγγραφείτε τώρα! Μόλις αποκτήσετε λογαριασμό στην bab.la θα ξεκινήσετε να μαζεύετε πόντους κάθε φορά που επιβεβαιώνετε μια μετάφραση, προτείνετε ένα νέο όρο ή δημιουργείτε ένα νέο κουιζ, για να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Αν έχετε απορίες ή θέλετε να συζητήσετε με άλλους χρήστες, μπορείτε να καταθέσετε τις ερωτήσεις σας στο Βιετναμεζο-αγγλικό φόρουμ.