Αραβο-αγγλικό λεξικό

Πληκτρολογήστε μια αραβική λέξη που θέλετε να αναζητήσετε στο Αραβο-αγγλικό λεξικό στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης και επιλέξτε «μετάφραση». Δεν χρειάζεται να μεταβείτε σε άλλο ηλεκτρονικό λεξικό για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση της μετάφρασης ενός όρου από τα αγγλικά προς τα αραβικά: η αναζήτηση πραγματοποιείται αμφίδρομα και στις δύο γλώσσες. Συμβουλευτείτε επίσης τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ που εμφανίζονται κάτω από τα αποτελέσματα μετάφρασης.

Πραγματοποιήστε αναζήτηση κατά χαρακτήρα στο αραβικό λεξικό

Αναζητάτε την αγγλική μετάφραση μιας αραβικής λέξης, αλλά δεν θυμάστε την ορθογραφία της; Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω χαρακτήρες και συμβουλευτείτε την πλήρη λίστα των αραβικών λέξεων που συμπεριλαμβάνονται στο λεξικό.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις νέες μεταφράσεις από τα αραβικά προς τα αγγλικά που πρότειναν άλλοι χρήστες της bab.la για το Αραβο-αγγλικό λεξικό. Επιβεβαιώστε μια αραβική μετάφραση για να μας ενημερώσετε πως είναι σωστή και μπορεί να προστεθεί στο Αραβο-αγγλικό λεξικό.

Βοηθήστε μας και συμβάλετε στην περαιτέρω βελτίωση του ηλεκτρονικού Αραβο-αγγλικού λεξικού. Μόνο με τη βοήθειά σας και τις προτάσεις σας μπορούμε να βελτιωθούμε. Οι γλώσσες εξελίσσονται και νέες μεταφράσεις αραβικών όρων και αγγλικών εκφράσεων εμφανίζονται καθημερινά. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που το Αραβο-αγγλικό λεξικό περιλαμβάνει πολλές παρόμοιες μεταφράσεις. Ένας επιπλέον λόγος είναι πως ένας όρος μπορεί να φέρει διαφορετικά νοήματα ανάλογα με το εννοιολογικό πλαίσιο στο οποίο χρησιμοποιείται. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο Αραβο-αγγλικό λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα αραβικά προς τα αγγλικά, αλλά θα φέρει τη σημείωση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος αγγλικός ή αραβικός όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες ώστε να προστεθεί στο Αραβο-αγγλικό λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα στην κοινότητα της bab.la. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες κερδίζουν πόντους όταν για παράδειγμα προτείνουν μια νέα μετάφραση. Συναγωνιστείτε με τους φίλους σας, τους συγγενείς σας και άλλους χρήστες για να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Δεν είστε σίγουροι πως η μετάφραση που θέλετε να προτείνετε είναι σωστή; Συμβουλευτείτε άλλους χρήστες! Υποβάλετε την ερώτησή σας στο Αραβο-αγγλικό φόρουμ όπου συναντιούνται οι λάτρεις των γλωσσών για να συζητήσουν για οτιδήποτε, από τη μετάφραση αραβικών και άλλων όρων μέχρι και τη χρήση γραμματικών φαινομένων.