Αγγλο-φινλανδικό λεξικό

Στο παραπάνω πλαίσιο κειμένου μπορείτε να πληκτρολογήσετε μια λέξη στα αγγλικά ή στα φινλανδικά για να την αναζητήσετε στο Αγγλο-φινλανδικό λεξικό. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-φινλανδικό λεξικό

Επιλέγοντας ένα από τα γράμματα του αλφαβήτου παρακάτω θα δείτε όλες τις λέξεις, φράσεις και εκφράσεις του Αγγλο-φινλανδικού λεξικού που αρχίζουν με αυτό. Επιλέγοντας τη λέξη που σας ενδιαφέρει θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού όπου μπορείτε να δείτε όλες τις μεταφράσεις της και τα συνώνυμά της.

Οι χρήστες μας μπορούν να προτείνουν νέες φινλανδικές λέξεις στο Αγγλο-φινλανδικό λεξικό μας. Για να προστεθούν αυτές οι νέες μεταφράσεις στο λεξικό, πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθούν από εσάς. Επιβεβαιώστε τις μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές ή προτείνετε διορθώσεις για εκείνες που θεωρείτε λανθασμένες.

Διασκεδάστε βοηθώντας μας! Θέλουμε να σας παρέχουμε το πληρέστερο ηλεκτρονικό Αγγλο-φινλανδικό λεξικό και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να τα καταφέρουμε. Κάθε νέα μετάφραση που προτείνουν οι χρήστες μας βελτιώνει σημαντικά το Αγγλο-φινλανδικό λεξικό. Νέοι όροι προσθέτονται στα λεξικά μας καθημερινά καθώς οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται. Επιπλέον, ένας όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των μεταφράσεων που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Αγγλο-φινλανδικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα αγγλικά προς τα φινλανδικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός αγγλικού όρου στα φινλανδικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Αγγλο-φινλανδικό φόρουμ.