Αγγλο-ταϊλανδικό λεξικό

Πληκτρολογήστε τον όρο που θέλετε να μεταφράσετε από τα αγγλικά προς τα ταϊλανδέζικα στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε ένα όρο στα ταϊλανδέζικα για να δείτε την αγγλική του μετάφραση, καθώς η αναζήτηση πραγματοποιείται αμφίδρομα. Στα αποτελέσματα θα βρείτε επίσης κανόνες γραμματικής, λίστες συνωνύμων, παραδείγματα χρήσης, αλλά και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-ταϊλανδικό λεξικό

Η ορθογραφία των λέξεων δεν αποτελεί πια πρόβλημα! Επιλέξτε ένα από τα γράμματα της αλφαβήτου που βλέπετε παρακάτω για να δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων του Αγγλο-ταϊλανδικού λεξικού. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει απλώς επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της στα ταϊλανδέζικα.

Δείτε παρακάτω τις μεταφράσεις από τα αγγλικά προς τα ταϊλανδέζικα που πρότειναν πρόσφατα οι χρήστες μας για το λεξικό. Επιλέγοντας το κουτάκι στη δεξιά πλευρά του πίνακα, μπορείτε να επιβεβαιώσετε τις μεταφράσεις που θεωρείτε πως πρέπει να συμπεριληφθούν στο λεξικό. Αν διαφωνείτε με μια μετάφραση, μπορείτε να προτείνετε διορθώσεις ή να ζητήσετε τη διαγραφή της.

Γίνετε μέλος στην κοινότητα της bab.la και βοηθήστε μας να φτιάξουμε το καλύτερο ηλεκτρονικό Αγγλο-ταϊλανδικό λεξικό. Όσοι περισσότεροι χρήστες μας βοηθούν στη δημιουργία του Αγγλο-ταϊλανδικού λεξικού, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Ένας αγγλικός όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις στα ταϊλανδέζικα, ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης. Θέλουμε το λεξικό που σας προσφέρουμε να είναι πλήρες και ενημερωμένο, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να πετύχουμε το στόχο μας. Οι χρήστες μας μπορούν να προτείνουν νέους όρους για το Αγγλο-ταϊλανδικό λεξικό και να μας βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο να το βελτιώσουμε. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα αγγλικά προς τα ταϊλανδέζικα με τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος αγγλικός ή ταϊλανδικός όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους για να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ή τη χρήση ενός όρου; Ρωτήστε του υπόλοιπους χρήστες της bab.la στο Αγγλο-ταϊλανδικό φόρουμ όπου μπορείτε να συζητήσετε για οτιδήποτε, από τη μετάφραση αγγλικών όρων στα ταϊλανδέζικα μέχρι και τις πολιτισμικές διαφορές μεταξύ δύο χωρών.