Αγγλο-σουαχίλι λεξικό

Εισάγετε τον όρο που θέλετε να μεταφράσετε στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε να τον εισάγετε είτε στα αγγλικά, είτε στα σουαχίλι, καθώς πραγματοποιείται αμφίδρομη αναζήτηση στο λεξικό. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-σουαχίλι λεξικό

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο λεξικό χειροκίνητα, επιλέγοντας ένα από τα γράμματα του αλφαβήτου παρακάτω για να δείτε όλες τις λέξεις, φράσεις και εκφράσεις που αρχίζουν με αυτό. Επιλέγοντας τη λέξη που σας ενδιαφέρει θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού όπου μπορείτε να δείτε όλες τις μεταφράσεις της και τα συνώνυμά της.

Βοηθήστε μας να φτιάξουμε το πληρέστερο δωρεάν ηλεκτρονικό λεξικό. Δείτε παρακάτω τις μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας και επιβεβαιώστε εκείνες που θεωρείτε σωστές ώστε να συμπεριληφθούν στο Αγγλο-σουαχίλι λεξικό μας.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην κοινότητα της bab.la. Όσοι περισσότεροι χρήστες μας βοηθούν στη δημιουργία του Αγγλο-σουαχίλι λεξικού, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Ένας αγγλικός όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις στα σουαχίλι, ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης. Γι' αυτό και παρέχουμε περισσότερες από μία αποδόσεις για αρκετούς από τους όρους που συμπεριλαμβάνονται στα λεξικά μας. Μπορείτε κι εσείς να προτείνετε νέες μεταφράσεις για το Αγγλο-σουαχίλι λεξικό. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των λεξικών μας, κάθε νέα μετάφραση πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού ενσωματωθεί στο Αγγλο-σουαχίλι λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους για να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ή τη χρήση ενός όρου; Ρωτήστε τους υπόλοιπους χρήστες της bab.la στο Αγγλο-σουαχίλι φόρουμ όπου μπορείτε να συζητήσετε για οτιδήποτε, από τη μετάφραση αγγλικών όρων στα σουαχίλι μέχρι και τις πολιτισμικές διαφορές μεταξύ δύο χωρών.