Αγγλο-ρωσικό λεξικό

Βρείτε τη ρωσική μετάφραση που αναζητάτε πληκτρολογώντας τη λέξη ή φράση που σας ενδιαφέρει στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Η αναζήτηση είναι αμφίδρομη, επομένως μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον όρο που αναζητάτε είτε στα ρωσικά, είτε στα αγγλικά. Για καλύτερα αποτελέσματα συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-ρωσικό λεξικό

Επιλέγοντας ένα από τα γράμματα του αλφαβήτου που βλέπετε παρακάτω μπορείτε να περιηγηθείτε στο Αγγλο-ρωσικό λεξικό χειροκίνητα. Επιλέξτε ένα γράμμα για να δείτε όλα τα λήμματα του λεξικού που αρχίζουν με αυτό. Επιλέγοντας μια λέξη θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις ρωσικές μεταφράσεις της, καθώς και συνώνυμα στα ρωσικά.

Οι χρήστες μας διαρκώς προτείνουν νέες μεταφράσεις προς τα ρωσικά. Μπορείτε να μας βοηθήσετε ελέγχοντας τις προτάσεις τους. Επιβεβαιώστε μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές ή προτείνετε διορθώσεις για μεταφράσεις που θεωρείτε λανθασμένες.

Διασκεδάστε βοηθώντας μας! Θέλουμε να σας παρέχουμε το πληρέστερο ηλεκτρονικό Αγγλο-ρωσικό λεξικό και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να τα καταφέρουμε. Νέοι όροι προσθέτονται στα λεξικά μας καθημερινά καθώς οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται. Επιπλέον, ένας όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Για όλους αυτούς τους λόγους προτρέπουμε τους χρήστες μας να προτείνουν νέες μεταφράσεις για τα λεξικά. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των μεταφράσεων που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Αγγλο-ρωσικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα αγγλικά προς τα ρωσικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός αγγλικού όρου στα ρωσικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Αγγλο-ρωσικό φόρουμ.