Αγγλο-ολλανδικό λεξικό

Εισάγετε μια αγγλική λέξη ή φράση στο πλαίσιο αναζήτησης για να δείτε την ολλανδική μετάφρασή της. Φυσικά μπορείτε να εισάγετε και λέξεις στα αγγλικά καθώς πραγματοποιείται αμφίδρομη αναζήτηση του Αγγλο-ολλανδικού λεξικού. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-ολλανδικό λεξικό

Δεν γνωρίζετε τη σωστή ορθογραφία της λέξης που ψάχνετε; Κανένα πρόβλημα! Επιλέξτε ένα από τα γράμματα της αλφαβήτου παρακάτω και δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων που αρχίζουν με αυτό το γράμμα. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που ψάχνετε, επιλέξτε την για να ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού και να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας για το Αγγλο-ολλανδικό λεξικό. Πείτε μας τη γνώμη σας και βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το λεξικό. Επιβεβαιώστε μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές ή προτείνετε διορθώσεις για μεταφράσεις που θεωρείτε λανθασμένες.

Οι νέες μεταφράσεις που προτείνουν οι χρήστες μας συμβάλλουν ώστε να διατηρείται το Αγγλο-ολλανδικό λεξικό ενημερωμένο. Μπορείτε κι εσείς να μας βοηθήσετε προσθέτοντας ιδιωματικές εκφράσεις ή εξειδικευμένο λεξιλόγιο που ίσως γνωρίζετε. Γίνετε μέλος της κοινότητας της bab.la και διασκεδάστε συμβάλλοντας στη δημιουργία της μεγαλύτερης συλλογής δωρεάν ηλεκτρονικών λεξικών στον κόσμο. Νέοι όροι προσθέτονται στα λεξικά μας καθημερινά καθώς οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται. Επιπλέον, ένας όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των λεξικών που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Αγγλο-ολλανδικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα αγγλικά προς τα ολλανδικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Γίνετε σήμερα μέλος επιλέγοντας εγγραφή. Ως εγγεγραμμένο μέλος συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός αγγλικού όρου στα ολλανδικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Αγγλο-ολλανδικό φόρουμ.