Αγγλο-νορβηγικό λεξικό

Εισάγετε την αγγλική λέξη ή φράση που θέλετε να μεταφράσετε στα νορβηγικά στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε λέξεις στα νορβηγικά για να δείτε την αγγλική τους μετάφραση, καθώς η αναζήτηση πραγματοποιείται αμφίδρομα στο Αγγλο-νορβηγικό λεξικό. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-νορβηγικό λεξικό

Δεν γνωρίζετε την ορθογραφία του όρου που αναζητάτε; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-νορβηγικό λεξικό χρησιμοποιώντας τα γράμματα που βλέπετε παρακάτω. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της.

Παρακάτω θα δείτε τις μεταφράσεις από τα αγγλικά προς τα νορβηγικά που πρότειναν πρόσφατα οι χρήστες μας για το λεξικό. Μπορείτε να μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε το Αγγλο-νορβηγικό λεξικό επιβεβαιώνοντας τις μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές και προτείνοντας διορθώσεις για εκείνες που θεωρείτε λανθασμένες.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην κοινότητα της bab.la. Όσοι περισσότεροι χρήστες μας βοηθούν στη δημιουργία του Αγγλο-νορβηγικού λεξικού, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Ένας αγγλικός όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις στα νορβηγικά, ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης. Θέλουμε το λεξικό που σας προσφέρουμε να είναι πλήρες και ενημερωμένο, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να πετύχουμε το στόχο μας. Οι χρήστες μας μπορούν να προτείνουν νέους όρους για το Αγγλο-νορβηγικό λεξικό και να μας βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο να το βελτιώσουμε. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα αγγλικά προς τα νορβηγικά, αλλά θα φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος αγγλικός ή νορβηγικός όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους για να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ή τη χρήση ενός όρου; Ρωτήστε του υπόλοιπους χρήστες της bab.la στο Αγγλο-νορβηγικό φόρουμ όπου μπορείτε να συζητήσετε για οτιδήποτε, από τη μετάφραση αγγλικών όρων στα νορβηγικό μέχρι και τις πολιτισμικές διαφορές μεταξύ δύο χωρών.