Αγγλο-κινεζικό λεξικό

Βρείτε τις μεταφράσεις κινεζικών λέξεων και φράσεων στο Αγγλο-κινεζικό λεξικό μας, χρησιμοποιώντας το παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε αγγλικές λέξεις και φράσεις καθώς πραγματοποιείται αμφίδρομη αναζήτηση. Για καλύτερα αποτελέσματα, συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-κινεζικό λεξικό

Επιλέξτε ένα από τα γράμματα της αλφαβήτου παρακάτω για να δείτε όλες τις λέξεις και φράσεις που αρχίζουν με αυτό το γράμμα. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να περιηγηθείτε στο λεξικό σαν να το είχατε στα χέρια σας! Επιλέγοντας τον όρο που σας ενδιαφέρει ανακατευθύνεστε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού όπου μπορείτε να δείτε τις μεταφράσεις του και τη λίστα συνωνύμων.

Οι χρήστες μας προσθέτουν διαρκώς νέες μεταφράσεις στο Αγγλο-κινεζικό λεξικό. Οι πιο πρόσφατες μεταφράσεις φαίνονται στον παρακάτω πίνακα. Βοηθήστε μας επιβεβαιώνοντας τις μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές, ή ψηφίζοντας για τη διαγραφή εκείνων που θεωρείτε λανθασμένες. Αν εντοπίσετε κάποιο λάθος μπορείτε να προτείνετε διορθώσεις.

Γίνετε κι εσείς μέλος της bab.la και βοηθήστε μας να φτιάξουμε το καλύτερο δωρεάν ηλεκτρονικό λεξικό στον κόσμο. Τόσο τα αγγλικά όσο και τα κινεζικά εξελίσσονται διαρκώς, με αποτέλεσμα να αλλάζουν και οι αποδόσεις των όρων από τη μια γλώσσα στην άλλη. Μπορείτε να μας βοηθήστε να διατηρήσουμε το λεξικό ενημερωμένο προτείνοντας τις δικές σας κινεζικές μεταφράσεις. Κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να ελεγχθεί για να επιβεβαιωθεί η ορθότητά της. Αφότου επιβεβαιωθεί από τουλάχιστον 10 χρήστες, η νέα μετάφραση προστίθεται στο λεξικό. Έως τότε εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης με τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί» ώστε να γνωρίζουν οι υπόλοιποι χρήστες πως δεν έχει εξακριβωθεί η ορθότητά της.
Εγγραφείτε σήμερα στην κοινότητα της bab.la και λάβετε μέρος στη δημιουργία του καλύτερου Αγγλο-κινεζικού λεξικού στον κόσμο. Κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση κερδίζετε πόντους για να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Δεν είστε σίγουροι για την ορθογραφία ή την ορθή χρήση ενός όρου; Κανένα πρόβλημα! Στο Αγγλο-κινεζικό φόρουμ μπορείτε να συζητήσετε με άλλους λάτρεις των γλωσσών σχετικά με τη χρήση όρων και εκφράσεων, την αγγλική και κινεζική γραμματική, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα αφορά τις γλώσσες.