Αγγλο-ιταλικό λεξικό

Στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης μπορείτε να εισάγετε έναν όρο στα αγγλικά ή στα ιταλικά για να δείτε τη μετάφρασή του. Για να επιλέξετε ένα από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά λεξικά μας, απλώς χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού. Για καλύτερα αποτελέσματα, συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-ιταλικό λεξικό

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-ιταλικό λεξικό επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω γράμματα της αλφαβήτου. Θα εμφανιστεί η πλήρης λίστα λημμάτων που αρχίζουν με το γράμμα αυτό. Επιλέγοντας τον όρο που σας ενδιαφέρει μπορείτε να δείτε όλες τις ιταλικές αποδόσεις του, καθώς και συνώνυμα στα ιταλικά.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας για το Ιταλο-αγγλικό λεξικό. Πείτε μας τη γνώμη σας και βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το λεξικό. Επιβεβαιώστε μια μετάφραση και ψηφίστε για την προσθήκη της το λεξικό ή για τη διαγραφή της αν θεωρείτε πως είναι λανθασμένη. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε και να προτείνετε διορθώσεις.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην κοινότητα της bab.la. Όσοι περισσότεροι χρήστες μας βοηθούν στη δημιουργία του Αγγλο-ιταλικού λεξικού, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Ένας αγγλικός όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις στα ιταλικά, ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης. Θέλουμε το λεξικό που σας προσφέρουμε να είναι πλήρες και ενημερωμένο, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να πετύχουμε το στόχο μας. Οι χρήστες μας μπορούν να προτείνουν νέους όρους για το Αγγλο-ιταλικό λεξικό και να μας βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο να το βελτιώσουμε. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα αγγλικά προς τα ιταλικά, αλλά θα φέρει τη σημείωση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος αγγλικός ή ιταλικός όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους για να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ή τη χρήση ενός όρου; Ρωτήστε τους υπόλοιπους χρήστες της bab.la στο Αγγλο-ιταλικό φόρουμ όπου μπορείτε να συζητήσετε για οτιδήποτε, από τη μετάφραση αγγλικών όρων στα ιταλικά μέχρι και τις πολιτισμικές διαφορές μεταξύ δύο χωρών.