Αγγλο-ινδονησιακό λεξικό

Εισάγετε την αγγλική λέξη ή φράση που θέλετε να μεταφράσετε στα ινδονησιακά στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να μεταφράσετε μια ινδονησιακή λέξη ή φράση προς τα αγγλικά, καθώς η αναζήτηση πραγματοποιείται αμφίδρομα στο Αγγλο-ινδονησιακό λεξικό. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-ινδονησιακό λεξικό

Δεν θυμάστε την ορθογραφία της λέξης που αναζητάτε; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-ινδονησιακό λεξικό χρησιμοποιώντας τα γράμματα που βλέπετε παρακάτω. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της.

Παρακάτω θα δείτε τις μεταφράσεις που πρότειναν πρόσφατα οι χρήστες μας για το Αγγλο-ινδονησιακό λεξικό. Βοηθήστε μας επιβεβαιώνοντας τις μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές ή ζητώντας τη διαγραφή των μεταφράσεων που θεωρείτε λανθασμένες. Μπορείτε φυσικά να προτείνετε και διορθώσεις.

Γίνετε μέλος της κοινότητας της bab.la και μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τον κόσμο. Μπορείτε να μας βοηθήσετε προσθέτοντας ιδιωματικές εκφράσεις ή εξειδικευμένο λεξιλόγιο που ίσως γνωρίζετε. Νέοι όροι προσθέτονται στα λεξικά μας καθημερινά καθώς οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται. Επιπλέον, ένας όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των λεξικών που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Αγγλο-ινδονησιακό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα αγγλικά προς τα ινδονησιακά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Γίνετε σήμερα μέλος επιλέγοντας εγγραφή. Ως εγγεγραμμένο μέλος συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός αγγλικού όρου στα ινδονησιακά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Αγγλο-ινδονησιακό φόρουμ.