Αγγλο-εσπεράντο λεξικό

Στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης μπορείτε να εισάγετε έναν όρο στα εσπεράντο για να δείτε τη μετάφρασή του στα αγγλικά. Μπορείτε να εισάγετε και λέξεις στα αγγλικά για να δείτε τη μετάφρασή τους στα εσπεράντο, καθώς πραγματοποιείται αμφίδρομη αναζήτηση. Για καλύτερα αποτελέσματα, συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-εσπεράντο λεξικό

Επιλέγοντας ένα γράμμα του αλφαβήτου παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα λήμματα του Αγγλο-εσπεράντο λεξικού που αρχίζουν με αυτό. Επιλέξτε τη λέξη που σας ενδιαφέρει για να ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις μεταφράσεις της, καθώς και συνώνυμα στα εσπεράντο.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό λεξικό παγκοσμίως. Το λεξικό Άγγλο-εσπεράντο αναπτύσσεται συνεχώς και χρειαζόμαστε την έγκρισή σας για να προστεθούν οι νέες λέξεις και φράσεις που προτείνουν οι χρήστες. Μπορείτε να βοηθήσετε ψηφίζοντας για τις μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές ή να κάνετε προτάσεις για αλλαγές στη γραμματική, την ορθογραφία ή τη διατύπωση εάν πιστεύετε ότι δεν είναι σωστές.

Γίνετε κι εσείς μέλος της κοινότητας της bab.la και διασκεδάστε συμβάλλοντας στη δημιουργία του καλύτερου δωρεάν ηλεκτρονικού Αγγλο-εσπεράντο λεξικού! Ένας αγγλικός όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις στα εσπεράντο, ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης. Θέλουμε το λεξικό που σας προσφέρουμε να είναι πλήρες και ενημερωμένο, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να πετύχουμε το στόχο μας. Οι χρήστες μας μπορούν να προτείνουν νέους όρους για το Αγγλο-εσπεράντο λεξικό και να μας βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο να το βελτιώσουμε. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα αγγλικά προς τα εσπεράντο, αλλά θα φέρει τη σημείωση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος αγγλικός ή εσπεράντο όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους για να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός όρου; Συμβουλευτείτε άλλους χρήστες! Υποβάλετε την ερώτησή σας στο Αγγλο-εσπεράντο φόρουμ όπου συναντιούνται οι λάτρεις των γλωσσών για να συζητήσουν για οτιδήποτε, από τη μετάφραση αγγλικών όρων στα εσπεράντο μέχρι και τη χρήση γραμματικών φαινομένων.