Αγγλο-γερμανικό λεξικό

Πληκτρολογήστε μια λέξη που θα θέλατε να μεταφράσετε στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε να εισάγετε και λέξεις στα Δανέζικα καθώς πραγματοποιείται αμφίδρομη αναζήτηση. Για καλύτερα αποτελέσματα, συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ. Αν θέλετε να συμβουλευτείτε κάποιο από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά λεξικά μας, απλώς επιλέξτε το από το αναπτυσσόμενο μενού.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-γερμανικό λεξικό

Χρησιμοποιήστε το αλφάβητο που βλέπετε παρακάτω για να περιηγηθείτε στο λεξικό χειροκίνητα. Επιλέξτε ένα γράμμα για να δείτε όλα τα λήμματα του λεξικού που αρχίζουν με αυτό. Επιλέγοντας μια λέξη θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις γερμανικές μεταφράσεις της, καθώς και συνώνυμα στα γερμανικά.

Στόχος μας είναι να φτιάξουμε το πληρέστερο δωρεάν ηλεκτρονικό λεξικό. Το αγγλογερμανικό λεξικό ενημερώνεται διαρκώς με νέες μεταφράσεις. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες προτάσεις που κατέθεσαν οι χρήστες μας στον γλωσσικό συνδυασμό Αγγλικά-Γερμανικά. Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το λεξικό επιβεβαιώνοντας τις γερμανικές μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές για τις αγγλικές εκφράσεις.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην κοινότητα της bab.la! Βοηθήστε μας να φτιάξουμε το καλύτερο δωρεάν ηλεκτρονικό Αγγλο-γερμανικό λεξικό. Νέες μεταφράσεις γερμανικών όρων και αγγλικών εκφράσεων εμφανίζονται καθημερινά. Εξάλλου, η μετάφραση ενός όρου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το συγκείμενο. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που το Αγγλο-γερμανικό λεξικό περιλαμβάνει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις για κάποιους όρους. Οι χρήστες μας βοηθούν να εμπλουτίζουμε τα λεξικά μας. Κάθε νέα μετάφραση που προτείνετε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα αγγλικά προς τα γερμανικά, αλλά θα φέρει τη σημείωση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Μόνο αφότου λάβει επιβεβαίωση από 10 χρήστες θα προστεθεί η νέα μετάφραση στο Αγγλο-γερμανικό λεξικό. Με τη διαδικασία αυτή εξασφαλίζουμε την ποιότητα των λεξικών που σας προσφέρουμε.
Εγγραφείτε σήμερα στην κοινότητα της bab.la και κερδίστε πόντους στην παγκόσμια κατάταξη κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση. Δεν είστε σίγουροι για τη μετάφραση μιας λέξης από τα αγγλικά προς τα γερμανικά; Υποβάλετε την ερώτησή σας στο Αγγλο-γερμανικό φόρουμ όπου συναντιούνται οι χρήστες μας για να συζητήσουν για οτιδήποτε, από τη μετάφραση αγγλικών και άλλων όρων μέχρι και τη χρήση γραμματικών φαινομένων.