Αγγλο-βιετναμέζικο λεξικό

Εισάγετε τον όρο ή τη φράση που θέλετε να μεταφράσετε από τα αγγλικά προς τα βιετναμέζικα στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Η αναζήτηση πραγματοποιείται αμφίδρομα, επομένως μπορείτε να εισάγετε και βιετναμέζικους όρους για να δείτε τους αντίστοιχους αγγλικούς. Επιλέξτε τη «Μετάφραση» για να μεταφερθείτε στη σελίδα με τις μεταφράσεις του όρου, τις λίστες συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις γραμματικές πληροφορίες.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-βιετναμέζικο λεξικό

Έχετε την επιλογή να περιηγηθείτε στην πλήρη λίστα λημμάτων κατά αλφαβητική σειρά, χρησιμοποιώντας τα γράμματα που βλέπετε παρακάτω. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε για παράδειγμα να δείτε και να συγκρίνετε διαφορετικές λέξεις με την ίδια ρίζα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες από τις μεταφράσεις από τα αγγλικά προς τα βιετναμέζικα που πρότειναν οι χρήστες μας. Αν εντοπίσετε κάποια λανθασμένη μετάφραση, μπορείτε να τη διορθώσετε ή να ζητήσετε τη διαγραφή της. Όλοι οι χρήστες μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση του Αγγλο-βιετναμέζικου λεξικού.

Με την εγγραφή σας στην bab.la γίνεστε κι εσείς μέλος της ομάδας που διαμορφώνει τα λεξικά μας. Όλοι οι χρήστες μπορούν να προτείνουν νέες μεταφράσεις για το Αγγλο-βιετναμέζικο λεξικό και να μας βοηθήσουν με αυτό τον τρόπο να το εμπλουτίσουμε. Ο όγκος του λεξιλογίου της αγγλικής γλώσσας είναι τεράστιος και επομένως η δημιουργία ενός λεξικού απαιτεί διαρκή εργασία και συνεχή προσπάθεια από όλους μας ώστε να περιλαμβάνονται σε αυτό όλοι οι νέοι όροι της γλώσσας και οι ιδιωματικές χρήσεις τους. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο όταν δουλεύουμε σαν ομάδα: όλοι έχουμε ιδιαίτερες γνώσεις και μπορούμε να προσφέρουμε στην κοινότητα.
Μην το αναβάλετε: εγγραφείτε τώρα δωρεάν στην κοινότητα της bab.la και ξεκινήστε να συνεισφέρετε στο Αγγλο-βιετναμέζικο λεξικό και να συγκεντρώνετε πόντους στην παγκόσμια κατάταξη. Κάθε φορά που προσθέτετε μια νέα μετάφραση, επιβεβαιώνετε τη μετάφραση που πρότεινε κάποιος άλλος χρήστης ή δημιουργείτε ένα νέο κουίζ κερδίζετε πόντους και συναγωνίζεστε με τους υπόλοιπους χρήστες για μια θέση στην κορυφή. Στο Αγγλο-βιετναμέζικο φόρουμ μπορείτε να συζητήσετε με άλλους χρήστες για θέματα που αφορούν τις γλώσσες και τους διαφορετικούς πολιτισμούς του κόσμου.