Αγγλο-αραβικό λεξικό

Βρείτε τις μεταφράσεις αραβικών λέξεων και φράσεων στο Αγγλο-αραβικό λεξικό μας, χρησιμοποιώντας το παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε αγγλικές λέξεις και φράσεις για να βρείτε τις αραβικές αποδόσεις τους. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ που εμφανίζονται κάτω από τα αποτελέσματα μετάφρασης.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-αραβικό λεξικό

Επιλέξτε ένα από τα γράμματα της αλφαβήτου που βλέπετε παρακάτω για να δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων που αρχίζουν με αυτό το γράμμα. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να περιηγηθείτε χειροκίνητα στο Αγγλο-αραβικό λεξικό και να αναζητήσετε κατά γράμμα μια αγγλική ή αραβική λέξη.

Οι χρήστες της bab.la μας βοηθούν να βελτιώσουμε το Αγγλο-αραβικό λεξικό μας προτείνοντας νέες μεταφράσεις. Μπορείτε κι εσείς να βοηθήσετε! Παρακάτω βλέπετε τις πιο πρόσφατες προτάσεις που κατέθεσαν οι χρήστες μας. Ψηφίστε να συμπεριληφθεί μια μετάφραση στο λεξικό αν θεωρείτε πως είναι σωστή, ή διαφορετικά προτείνετε διορθώσεις αν θεωρείτε πως είναι λανθασμένη. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε τη διαγραφή της.

Εγγραφείτε σήμερα στην κοινότητα της bab.la και λάβετε μέρος στη δημιουργία του καλύτερου Αγγλο-αραβικού λεξικού στον κόσμο. Το λεξικό ανανεώνεται και ενημερώνεται με κάθε νέα πρόταση και καθώς επεκτείνεται η λίστα των λημμάτων γίνεται πιο χρήσιμο για όλους μας. Η αραβική γλώσσα διαρκώς εξελίσσεται και επομένως αλλάζουν και οι αποδόσεις των αγγλικών όρων στα αραβικά. Οι έννοια ενός όρου διαφοροποιείται σημαντικά ανάλογα με το πεδίο χρήσης και το συγκείμενο της πρότασης. Κάποιοι ιδιαίτεροι αραβικοί όροι δεν συμπεριλαμβάνονται καθόλου στα λεξικά. Οι προτάσεις των χρηστών μας συμβάλλουν στη βελτίωση του Αγγλο-αραβικού λεξικού, έτσι ώστε να είναι ένα πλήρες και χρήσιμο εργαλείο μετάφρασης. Κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να ελεγχθεί για να επιβεβαιωθεί η ορθότητά της. Αφότου επιβεβαιωθεί από τουλάχιστον 10 χρήστες, η νέα μετάφραση προστίθεται στο λεξικό. Έως τότε εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης με τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση κερδίζετε πόντους για να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Δεν είστε σίγουροι για την ορθογραφία ή την ορθή χρήση ενός όρου; Κανένα πρόβλημα! Στο Αγγλο-αραβικό φόρουμ μπορείτε να συζητήσετε με άλλους λάτρεις των γλωσσών σχετικά με τη χρήση όρων και εκφράσεων, την αγγλική και αραβική γραμματική, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα αφορά τις γλώσσες.