Ρωσο-αγγλικό λεξικό

Βρείτε μεταφράσεις ρωσικών λέξεων και φράσεων στο Ρωσο-αγγλικό λεξικό χρησιμοποιώντας το παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ρωσικές μεταφράσεις αγγλικών λέξεων και φράσεων. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο ρωσικό λεξικό

Χρησιμοποιήστε το αλφάβητο που βλέπετε παρακάτω για να περιηγηθείτε στο Ρωσο-αγγλικό λεξικό χειροκίνητα. Επιλέξτε ένα γράμμα για να δείτε όλα τα λήμματα του λεξικού που αρχίζουν με αυτό. Επιλέγοντας τη λέξη που σας ενδιαφέρει θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις αγγλικές μεταφράσεις της, καθώς και συνώνυμα στα αγγλικά.

Επιβεβαιώστε τη Ρωσική μετάφραση

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας για το Ρωσο-αγγλικό λεξικό. Επιβεβαιώνοντας μια λέξη μας ενημερώνετε πως η μετάφρασή της είναι σωστή και πως πρέπει να συμπεριληφθεί στο λεξικό. Αν θεωρείτε πως μια μετάφραση είναι λανθασμένη, έχετε την επιλογή να ζητήσετε τη διαγραφή της, ή να προτείνετε διορθώσεις.

Ημερομηνία

αγγλικά

ρωσικά

Ψήφοι

17.01.2017

gastrulation {ουσ.}

гаструляция {ουσ.}

0

17.01.2017

small

маленький {ουσ.} [χυδαίο] [παροιμ.]

1

16.01.2017

proxy {ουσ.} [πληροφ.]

сервер-посредник {ουσ.} [πληροφ.]

0

16.01.2017

web browser {ουσ.} [πληροφ.]

веб-браузер {ουσ.} [πληροφ.]

0

16.01.2017

web browser {ουσ.} [πληροφ.]

веб-навигатор {αρσ.} [πληροφ.]

0

Προτείνετε μια νέα μετάφραση από τα ρωσικά προς τα αγγλικά

Θεωρείτε πως λείπει κάποια μετάφραση από το Ρωσο-αγγλικό λεξικό; Ή ίσως γνωρίζετε κάποια ιδιαίτερη ιδιωματική έκφραση στα ρωσικά; Χρησιμοποιήστε τα παρακάτω πλαίσια κειμένου για να προτείνετε νέους όρους για το λεξικό και να μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τους υπόλοιπους χρήστες της bab.la.

ρωσικάρωσικά

Πρόσφατες προτάσεις από χρήστες: инсульт, виверна, обнадеживающий, уверять, оратор (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Γιατί να συμμετάσχω;

Βοηθήστε μας να φτιάξουμε το καλύτερο ηλεκτρονικό Ρωσο-αγγλικό λεξικό. Το λεξικό βελτιώνεται κάθε φορά που ένας χρήστης επιβεβαιώνει νέες μεταφράσεις ή προτείνει δικές του. Η ρωσική και η αγγλική γλώσσα εξελίσσονται και νέες μεταφράσεις εμφανίζονται καθημερινά. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που το Ρωσο-αγγλικό λεξικό περιλαμβάνει αρκετές διαφορετικές μεταφράσεις για πολλούς όρους. Ένας επιπλέον λόγος είναι πως ένας όρος μπορεί να αποδίδεται διαφορετικά ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των λεξικών που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Ρωσο-αγγλικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα ρωσικά προς τα αγγλικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Γίνετε σήμερα μέλος επιλέγοντας εγγραφή. Ως εγγεγραμμένο μέλος συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός ρωσικού όρου στα αγγλικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Ρωσο-αγγλικό φόρουμ.

Έχετε ώρα για σκότωμα;

Δοκιμάστε την Κρεμάλα μας

Οι πιο δραστήριοι χρήστες
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations