Πορτογαλο-αγγλικό λεξικό

Χρησιμοποιήστε το παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο Πορτογαλο-αγγλικό λεξικό: απλώς εισάγετε τον όρο που θέλετε να μεταφράσετε, είτε στα πορτογαλικά είτε στα αγγλικά. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο πορτογαλικό λεξικό

Αναζητάτε τη μετάφραση ενός πορτογαλικού όρου που ακούσατε, αλλά δεν γνωρίζετε την ορθογραφία του; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλφαβητική αναζήτηση στο Πορτογαλο-αγγλικό λεξικό χρησιμοποιώντας τα γράμματα που βλέπετε παρακάτω. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της.

Επιβεβαιώστε την πορτογαλική μετάφραση

Οι πιο πρόσφατες προτάσεις που κατέθεσαν οι χρήστες μας για το Πορτογαλο-αγγλικό λεξικό φαίνονται στον παρακάτω πίνακα. Επιβεβαιώνοντας μια λέξη μας ενημερώνετε πως η μετάφρασή της είναι σωστή και πως πρέπει να συμπεριληφθεί στο λεξικό. Αν θεωρείτε πως μια μετάφραση είναι λανθασμένη, έχετε την επιλογή να ζητήσετε τη διαγραφή της, ή να προτείνετε διορθώσεις.

Ημερομηνία

αγγλικά

πορτογαλικά

Ψήφοι

12.01.2017

bulge {πάντα εν.αρ.} [γλωσ.] [αμερ.] [παλιομ.] [ιδιωμ.]

volume {αρσ.} [γλωσ.] [Βραζ.] [καθ.λόγος] [ιδιωμ.]

0

10.01.2017

dipped headlight

farol medio

0

20.12.2016

evenhandedly {επιρ.} [abbr. administration] [αμερ.] [ευγ.] [ιδιωμ.]

equitativamente {επιρ.} [abbr. administration] [Πορτ.] [ευγ.] [ιδιωμ.]

0

29.11.2016

hooey

disparate, absurdidade

0

04.11.2016

Homo Noeticus

Nova espécie humana

0

Προτείνετε μια νέα μετάφραση από τα πορτογαλικά προς τα αγγλικά

Γνωρίζετε κάποια ασυνήθιστη λέξη ή φράση στα βραζιλιάνικα πορτογαλικά; Ή ίσως έχετε υπόψη σας κάποιες διαφορές στη μετάφραση πορτογαλικών όρων, ανάλογα με την περιοχή στην οποία ομιλούνται; Προσθέστε τις μεταφράσεις σας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω πλαίσια κειμένου.

πορτογαλικάπορτογαλικά

Πρόσφατες προτάσεις από χρήστες: equitativamente, Percepção extrassensorial, pós-verdade, debate baseado mais em emoção do que em razão e evidência, maça (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Γιατί να συμμετάσχω;

Θέλουμε να σας παρέχουμε τα καλύτερα και πληρέστερα ηλεκτρονικά λεξικά. Μπορείτε κι εσείς να μας βοηθήσετε να πετύχουμε το στόχο μας. Νέοι όροι προσθέτονται στα λεξικά μας καθημερινά καθώς οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται. Επιπλέον, ένας όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Για όλους αυτούς τους λόγους προτρέπουμε τους χρήστες μας να προτείνουν νέες μεταφράσεις για τα λεξικά. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των μεταφράσεων που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Πορτογαλο-αγγλικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα πορτογαλικά προς τα αγγλικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός πορτογαλικού όρου στα αγγλικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Πορτογαλο-αγγλικό φόρουμ.

Επαγγελματίες μεταφραστές μόνο ένα κλικ μακριά

Οι πιο δραστήριοι χρήστες
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations