Νορβηγο-αγγλικό λεξικό

Χρησιμοποιήστε το παραπάνω πλαίσιο κειμένου για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο Νορβηγο-αγγλικό λεξικό. Απλώς εισάγετε τη λέξη ή φράση που θέλετε να μεταφράσετε. Μπορείτε να αναζητήσετε λέξεις στα νορβηγικά ή στα αγγλικά, καθώς η αναζήτηση πραγματοποιείται αμφίδρομα. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Νορβηγο-αγγλικό λεξικό

Αν δεν γνωρίζετε την ορθογραφία του νορβηγικού όρου που σας ενδιαφέρει, χρησιμοποιήστε τα γράμματα της αλφαβήτου παρακάτω για να δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων του Νορβηγο-αγγλικού λεξικού. Επιλέγοντας τη λέξη που σας ενδιαφέρει από τη λίστα θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού όπου μπορείτε να δείτε όλες τις μεταφράσεις της και τα συνώνυμά της στα αγγλικά.

Επιβεβαιώστε νορβηγικές μεταφράσεις

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε τις μεταφράσεις που πρότειναν πρόσφατα οι χρήστες μας για το Νορβηγο-αγγλικό λεξικό. Επιλέγοντας το κουτάκι στη δεξιά πλευρά του πίνακα, μπορείτε να επιβεβαιώσετε τις μεταφράσεις που θεωρείτε πως πρέπει να συμπεριληφθούν στο λεξικό. Αν διαφωνείτε με μια μετάφραση, μπορείτε να προτείνετε διορθώσεις ή να ζητήσετε τη διαγραφή της.

Ημερομηνία

αγγλικά

νορβηγικά

Ψήφοι

15.01.2017

Constitutor {ουσ.} [νομ.]

Grunnlegger {ουσ.} [νομ.]

0

10.01.2017

threatagent [πληροφ.]

trusselaktør [πληροφ.]

0

10.01.2017

instalment {ουσ.} [οικον.]

delutbetaling, delbetaling {αρσ.} [οικον.]

0

07.01.2017

convivial [εκπ.]

trivelig [εκπ.]

0

05.01.2017

Milk

mjølk

1

Προτείνετε μια νέα μετάφραση από τα νορβηγικά προς τα αγγλικά

Γνωρίζετε τη νορβηγική αργκό; Ή ίσως κάποιους εξειδικευμένους όρους που δεν συμπεριλαμβάνονται ακόμα στο λεξικό; Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το Νορβηγο-αγγλικό λεξικό προτείνοντας νέες μεταφράσεις στα παρακάτω πλαίσια κειμένου.

νορβηγικάνορβηγικά

Πρόσφατες προτάσεις από χρήστες: elektriker, rengjøringsarbeider, Hyggelig å hilse på deg, bønnfallende, utkant (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Γιατί να συμμετάσχω;

Γίνετε μέλος της κοινότητας της bab.la και μοιραστείτε τις γνώσεις σας μαζί μας για να φτιάξουμε το καλύτερο ηλεκτρονικό Νορβηγο-αγγλικό λεξικό. Η χρήση των γλωσσών επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξή τους, με αποτέλεσμα να προκύπτουν καθημερινά νέες μεταφράσεις από τα νορβηγικά προς τα αγγλικά. Το Νορβηγο-αγγλικό λεξικό διατηρείται ενημερωμένο χάρη στη συμβολή των μελών μας. Όσοι περισσότεροι χρήστες μας βοηθούν στη δημιουργία του Νορβηγο-αγγλικού λεξικού προτείνοντας νέες μεταφράσεις, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα νορβηγικά προς τα αγγλικά, αλλά θα φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους για να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ή τη χρήση ενός όρου; Ρωτήστε τους υπόλοιπους χρήστες της bab.la στο Νορβηγο-αγγλικό φόρουμ όπου μπορείτε να συζητήσετε για οτιδήποτε αφορά τις γλώσσες.

Language API

Find out how you can access Oxford Dictionaries content using an API.

Οι πιο δραστήριοι χρήστες
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas