Οι συνεργάτες μας προσφέρουν υπηρεσίες επαγγελματικής μετάφρασης για να σας βοηθήσουν με τα έγγραφα σας και εργασίες τοπικής προσαρμογής σας σε διάφορους τομείς: οικονομία, ιστορία, δίκαιο, ασφάλιση, μόδα, παιχνίδια, ιατρική, προώθηση αγαθών κ.τ.λ. Στην διάθεση τους έχουν έμπειρους μεταφραστές για κάθε πεδίο, έτσι ώστε να σας παρέχουν την όσο το πιο δυνατό ακριβέστερη μετάφραση στην γλώσσα-στόχο που επιθυμητέ. Αν είστε μικρομεσαία επιχείρηση, πολυεθνική εταιρία, MKO, η κυβέρνηση, οι συνεργάτες μας θα ανταποκριθούν στις ανάγκες σας και θα κάνουν την διαδικασία διεθνικοποίησης σας ευκολότερη. Ζητήστε μια προσφορά μέσω της ιστοσελίδας ή απλούστατα στείλτε μας το κείμενο σας μέσω email για να επωφεληθείτε από μια επαγγελματική και επικυρωμένη μετάφραση και να αποφύγετε λάθη που έχουν να κάνουν με πολιτιστικές διαφορές, συνοχή κειμένου ή τεχνικό λεξιλόγιο.

Επαγγελματική μετάφραση από πιστοποιημένους μεταφραστές

Μια μετάφραση υψηλής ποιότητας είναι ότι χρειάζεται η εταιρία σας για να κρατήσει το όνομα σας ψηλά. Οι αυτόματοι μεταφραστές δεν μπορούν να λάβουν υπόψιν το γενικό πλαίσιο του κειμένου ή τις γλωσσικές συμβάσεις και πολιτιστικές ιδιαιτερότητες κάθε γλώσσας. Γι'αυτό το λόγο, έχουμε συνεταιριστεί με τις επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης Translated και One Hour Translation για να σας δώσουμε αξιόπιστες αποδόσεις των εγγράφων και ιστοσελίδων σας. Μπορείτε να επιλέξετε την γλώσσα της επιθυμίας σας από την στήλη στα αριστερά. Παρακαλώ προσέξτε ότι πολλές άλλες γλώσσες είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες των εταίρων μας, όπως τα σλοβακικά, λεττονικά, βουλγαρικά, ισλανδικά, εβραϊκά και αλβανικά.

Θέλω να επιστρέψω στα λεξικα της bab.la!

Ποιοτικές επαγγελματικές μεταφράσεις σε προσιτές τιμές:

Κατανοούμε την ανάγκη μείωσης κόστους. Όλες οι μεταφράσεις που μας εμπιστεύεστε πραγματοποιούνται από επαγγελματίες μεταφραστές σε προσυμφωνημένες τιμές. Μπορείτε να επιλέξετε το βαθμό εξειδίκευσης που θεωρείτε πως απαιτεί η μετάφραση σας ή να ζητήσετε την πρόσθετη υπηρεσία επιμέλειας του τελικού κειμένου.

Εγγυόμαστε:

  • Φυσικοί ομιλητές: συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με πιστοποιημένους μεταφραστές για να εξασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.
  • Επιμέλεια κειμένων: επιλέξτε την πρόσθετη υπηρεσία επιμέλειας για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
  • Προστασία δεδομένων: εγγυόμαστε εχεμύθεια σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Γιατί να απευθυνθείτε σε έναν επαγγελματία μεταφραστή;

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης έχουν υψηλό και απόλυτα δικαιολογημένο κόστος. Η μηχανική μετάφραση και οι δωρεάν διαδικτυακές υπηρεσίες δεν μπορούν να εγγυηθούν τα αποτελέσματα ενός επαγγελματία μεταφραστή. Οι γλώσσες είναι πολύπλοκα συστήματα και κανένα λογισμικό δεν μπορεί να τις αποκωδικοποιήσει τόσο επιτυχημένα όσο ένας εκπαιδευμένος και έμπειρος επαγγελματίας. Αποφύγετε ατυχή μεταφραστικά λάθη αναθέτοντας τις μεταφράσεις σας στους συνεργάτες μας.

Μετάφραση ή τοπική προσαρμογή;

Η διαφορά μεταξύ μετάφρασης και τοπικής προσαρμογής φαίνεται εξ'αρχής περίπλοκη. Η μετάφραση αναφέρεται στην ακριβή προσαρμογή του νοήματος ενός κειμένου από την γλώσσα-πηγή στην γλώσσα-στόχο. Όλοι οι τύποι εγγράφων μπορούν να μεταφραστούν, όπως κείμενα, βίντεο, ιστότοποι, παρουσιάσεις PowerPoint, διεπαφές χρήστη, κ.τ.λ. Η τοπική προσαρμογή είναι μέρος της διαδικασίας της μετάφρασης, στο οποίο ιστοσελίδες και λογισμικό προσαρμόζονται γλωσσολογικά, πολιτιστικά και τεχνικά, για να αρμόζουν στην αγορά-στόχο.

Η σημασία της επαγγελματικής μετάφρασης στην εποχή της τοπικής προσαρμογής.

Η αύξηση των διεθνών ανταλλαγών αγαθών, υπηρεσιών και κεφαλαίων κάνει τις παγκόσμιες αγορές όλο και περισσότερο συναγωνιστικές. Για να ξεχωρίζεται από άλλους διεθνείς ανταγωνιστές, πρέπει να μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάθε αγορά-στόχο με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα. Έτσι, η ιστοσελίδα και το λογισμικό σας πρέπει να προσαρμοστούν στις τοπικές κουλτούρες των ξένων αγορών σας. Αυτό είναι επίσης γνωστό ως τοπική προσαρμογή, όπως έχουμε προαναφέρει. Για παράδειγμα, η τοπική προσαρμογή περιλαμβάνει την χρησιμοποίηση της σωστής μορφής ημερομηνίας και ώρας για την Αμερικάνικη και Βρετανική αγορά, την ρύθμιση συναλλάγματος για την Ισπανόφωνη αγορά (Η Ισπανία, Χιλή, Αργεντινή, και η Κολομβία έχουν διαφορετικό νόμισμα). Για να σιγουρευτείτε ότι αυτά τα ζητήματα προσαρμογής λαμβάνουν την κατάλληλη περιποίηση, συνιστάται ανεπιφύλακτα η προσφυγή σε επαγγελματία μεταφραστή.