Κορεο-αγγλικό λεξικό

Χρησιμοποιήστε το παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης για να αναζητήσετε αγγλικές μεταφράσεις κορεατικών όρων ή το αντίστροφο. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αναζήτηση κατά χαρακτήρα στο κορεατικό λεξικό

Αναζητάτε μια κορεατική λέξη που ακούσατε, αλλά δεν ξέρετε πώς γράφετε; Επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω χαρακτήρες μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων του Κορεο-αγγλικού λεξικού. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της στα αγγλικά.

Επιβεβαιώστε την κορεατική μετάφραση

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας για το Κορεο-αγγλικό λεξικό. Επιβεβαιώνοντας μια λέξη μας ενημερώνετε πως η μετάφρασή της είναι σωστή και πως πρέπει να συμπεριληφθεί στο λεξικό. Αν θεωρείτε πως μια μετάφραση είναι λανθασμένη, έχετε την επιλογή να ζητήσετε τη διαγραφή της, ή να προτείνετε διορθώσεις.

Ημερομηνία

αγγλικά

κορεατικά

Ψήφοι

17.01.2017

shin

a very smart asian

0

17.01.2017

shin {πάντα εν.αρ.} [ανατομ.] [αμερ.] [παιδ.γλ.] [παροιμ.]

a very smart asian {κ.ουσ.} [ανατομ.] [abbr. offensive] [παροιμ.]

0

13.01.2017

course,bad word {ουσ.} [αμερ.] [υποτιμ.]

{ουσ.} [υποτιμ.]

0

05.01.2017

Water breath

수증호흡

1

04.01.2017

to joke

농담하다

0

Προτείνετε μια νέα μετάφραση από τα κορεατικά προς τα αγγλικά

Γνωρίζετε κάποια ασυνήθιστη κορεατική φράση; Ή ίσως κάποια κορεατική τοπική διάλεκτο; Προτείνετε μεταφράσεις για το Κορεο-αγγλικό λεξικό χρησιμοποιώντας τα παρακάτω πλαίσια κειμένου.

κορεατικάκορεατικά

Πρόσφατες προτάσεις από χρήστες: 공주병, 한국말, 혼전, 조용, 예약 (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Γιατί να συμμετάσχω;

Αναπτύσσουμε το μεγαλύτερο και πληρέστερο δωρεάν ηλεκτρονικό κορεατικό λεξικό. Μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς στη δημιουργία του, προτείνοντας μεταφράσεις για το Κορεο-αγγλικό λεξικό. Όσοι περισσότεροι χρήστες μας βοηθούν στη δημιουργία του Κορεο-αγγλικού λεξικού, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Ένας κορεατικός όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις στα αγγλικά, ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης. Για παράδειγμα, η ίδια λέξη θα μεταφραστεί διαφορετικά σε ένα γενικό κείμενο απ' ότι σε ένα ιατρικό κείμενο. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα κορεατικά προς τα αγγλικά, αλλά θα φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του Κορεο-αγγλικού λεξικού κάθε νέος όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί σε αυτό.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός κορεατικού όρου στα αγγλικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Κορεο-αγγλικό φόρουμ.

Έχετε ώρα για σκότωμα;

Δοκιμάστε την Κρεμάλα μας

Οι πιο δραστήριοι χρήστες
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations