Ισπανο-αγγλικό λεξικό

Πραγματοποιήστε αναζήτηση στο Ισπανο-αγγλικό λεξικό πληκτρολογώντας τη λέξη ή φράση που σας ενδιαφέρει στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Η αναζήτηση είναι αμφίδρομη, επομένως μπορείτε να εισάγετε τον όρο που αναζητάτε είτε στα ισπανικά, είτε στα αγγλικά. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο ισπανικό λεξικό

Αναζητάτε τη μετάφραση ενός ισπανικού όρου, αλλά δεν θυμάστε την ορθογραφία του; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλφαβητική αναζήτηση χρησιμοποιώντας τα γράμματα που βλέπετε παρακάτω. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της.

Επιβεβαιώστε τη μετάφραση από τα ισπανικά προς τα αγγλικά

Στην παρακάτω λίστα μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας για το Ισπανο-αγγλικό λεξικό. Προτού όμως συμπεριληφθούν στο λεξικό μας, πρέπει να επιβεβαιωθούν από εσάς. Βοηθήστε μας ψηφίζοντας υπέρ των μεταφράσεων που θεωρείτε σωστές ώστε να προστεθούν στο λεξικό ή προτείνετε διορθώσεις για μεταφράσεις που θεωρείτε λανθασμένες.

Ημερομηνία

αγγλικά

ισπανικά

Ψήφοι

19.01.2017

replenish {αντων.} [abbr. fishing] [Σκωτ.] [αρχ.ορθ.]

no se [abbr. fishing] [Κούβα] [ειρων.]

0

18.01.2017

hello

hola

0

17.01.2017

fsda [ανατομ.]

asdf {συνδ.} [ανατομ.] [Κολ.] [διαλ.] [π.χ.]

0

17.01.2017

Norway in a nutshell [ταξ.]

Lo esencial, imprescindible, de Noruega [ταξ.]

0

15.01.2017

in a nutshell [ιδιωμ.]

en resumidas cuentas {επιρ.}

0

Προτείνετε μια νέα μετάφραση από τα ισπανικά προς τα αγγλικά

Δεν βρήκατε τη μετάφραση που ψάχνατε στο Ισπανο-αγγλικό λεξικό; Γνωρίζετε ίσως κάποια μετάφραση που λείπει από το λεξικό μας; Βοηθήστε μας να το εμπλουτίσουμε, προτείνοντας τις δικές σας μεταφράσεις στα παρακάτω πλαίσια κειμένου.

ισπανικάισπανικά

Πρόσφατες προτάσεις από χρήστες: suponer un peligro, guiverno, Puerta santa, novela policíaca, represalias (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Γιατί να συμμετάσχω;

Διασκεδάστε βοηθώντας μας! Θέλουμε να σας παρέχουμε το πληρέστερο ηλεκτρονικό Ισπανο-αγγλικό λεξικό και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να τα καταφέρουμε. Νέοι όροι προσθέτονται στα λεξικά μας καθημερινά καθώς οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται. Επιπλέον, ένας όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Για όλους αυτούς τους λόγους προτρέπουμε τους χρήστες μας να προτείνουν νέες μεταφράσεις για το Ισπανο-αγγλικό λεξικό. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των μεταφράσεων που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα ισπανικά προς τα αγγλικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους για να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ή τη χρήση ενός όρου; Ρωτήστε τους υπόλοιπους χρήστες της bab.la στο Ισπανο-αγγλικό φόρουμ όπου μπορείτε να συζητήσετε για οτιδήποτε, από τη μετάφραση ισπανικών όρων στα αγγλικά μέχρι και τις πολιτισμικές διαφορές μεταξύ δύο χωρών.

Search for the most beautiful word
prod
to malign

VOTE NOW

Οι πιο δραστήριοι χρήστες
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations