Ελληνο-αγγλικό λεξικό

Εισάγετε την ελληνική λέξη που θέλετε να μεταφράσετε στα αγγλικά στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Η αναζήτηση πραγματοποιείται αμφίδρομα στο Ελληνο-αγγλικό λεξικό, επομένως μπορείτε να πληκτρολογήσετε μια λέξη είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Ελληνο-αγγλικό λεξικό

Αν αναζητάτε μια ελληνική λέξη, αλλά δεν είστε σίγουροι για την ορθογραφία της, μπορείτε απλώς να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω γράμματα της αλφαβήτου για να δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων που αρχίζουν με αυτό το γράμμα. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού και να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της στα αγγλικά.

Επιβεβαιώστε τη μετάφραση από τα ελληνικά προς τα αγγλικά

Μπορείτε κι εσείς να συμμετάσχετε στη δημιουργία του πληρέστερου ηλεκτρονικού Ελληνο-αγγλικού λεξικού. Όλοι οι χρήστες της bab.la μπορούν να μας βοηθήσουν συνεισφέροντας στο λεξικό. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες προτάσεις μεταφράσεων που κατέθεσαν οι χρήστες μας. Επιλέξτε το κουτάκι στη δεξιά πλευρά του πίνακα για να μεταφερθείτε σε νέα σελίδα όπου μπορείτε είτε να επιβεβαιώσετε μια μετάφραση που θεωρείτε σωστή, ώστε να μας ενημερώσετε πως πρέπει να συμπεριληφθεί στο Ελληνο-αγγλικό λεξικό, είτε να προτείνετε διορθώσεις σε μεταφράσεις που θεωρείτε λανθασμένες.

Ημερομηνία

ελληνικά

αγγλικά

Ψήφοι

18.01.2017

κυκλική εναλλαγή {θηλ.επιθ.} [αθλ.] [abbr. technical] [ιδιωμ.]

rotation [αθλ.] [abbr. technical] [ιδιωμ.]

0

16.01.2017

english

greek

0

18.12.2016

ταχυμεταφέρω {ρ.}

to expedite {ρ.}

0

09.12.2016

επανάληψη {ουσ.}

rebroadcast {ουσ.}

0

09.12.2016

επανάληψη {ουσ.}

rerun {ουσ.}

0

Προτείνετε μια νέα μετάφραση από τα ελληνικά προς τα αγγλικά

Γνωρίζετε κάποια ελληνική τοπική διάλεκτο ή την ελληνική αργκό; Βοηθήστε μας να εμπλουτίσουμε το Ελληνο-αγγλικό λεξικό προτείνοντας νέες μεταφράσεις! Απλώς πληκτρολογήστε τις προτάσεις σας στα παρακάτω πλαίσια κειμένου.

ελληνικάελληνικά

Γιατί να συμμετάσχω;

Γίνετε κι εσείς μέλος της bab.la και διασκεδάστε βοηθώντας μας! Θέλουμε να σας παρέχουμε το πληρέστερο ηλεκτρονικό Ελληνο-αγγλικό λεξικό, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να τα καταφέρουμε. Μπορείτε να προσθέσετε νέους όρους και ιδιωματικές εκφράσεις, ή εναλλακτικές μεταφράσεις για όρους που βλέπετε στο λεξικό. Άλλωστε ένας όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των μεταφράσεων που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Ελληνο-αγγλικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα ελληνικά προς τα αγγλικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός ελληνικού όρου στα αγγλικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Ελληνο-αγγλικό φόρουμ.

Παραγωγικό διάλειμμα:

Παίξε το Παιχνίδι Μνήμης!

Οι πιο δραστήριοι χρήστες
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations