Δανεζο-αγγλικό λεξικό

Βρείτε τις σωστές αποδόσεις όρων στο Δανεζο-αγγλικό λεξικό εισάγοντας μια λέξη στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε λέξεις στα δανέζικα αλλά και στα αγγλικά, καθώς πραγματοποιείται αμφίδρομη αναζήτηση στα δύο λεξικά. Χρησιμοποιείστε το αναπτυσσόμενο μενού ή την αρχική σελίδα των λεξικών για να περιηγηθείτε στα υπόλοιπα λεξικά μας. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ που εμφανίζονται κάτω από τα αποτελέσματα μετάφρασης.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο δανέζικο λεξικό

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αναζήτηση δανέζικων όρων κατά γράμμα της αλφαβήτου. Επιλέξτε ένα γράμμα για να δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων. Επιλέγοντας μια λέξη θα δείτε την απόδοσή της.

Επιβεβαιώστε τη δανέζικη μετάφραση

Παρακάτω θα δείτε τις νέες μεταφράσεις από τα δανέζικα προς τα αγγλικά που πρότειναν άλλοι χρήστες της bab.la για το Δανεζο-αγγλικό λεξικό. Βοηθήστε μας επιβεβαιώνοντας ή διορθώνοντας τις ήδη υπάρχουσες προτάσεις για μεταφράσεις από τα δανέζικα προς τα αγγλικά.

Ημερομηνία

δανέζικα

αγγλικά

Ψήφοι

17.01.2017

Flid bærer frugt [κυριολ.] [ιδιωμ.]

Diligence bears fruit

0

15.01.2017

at være ydmyg

altruistic

0

13.01.2017

overliggende

superjacent

0

12.01.2017

gerontokrati {en}

gerontocracy {ουσ.}

0

11.01.2017

etnicitet {en}

ethnicity {ουσ.}

0

Προτείνετε μια νέα μετάφραση από τα δανέζικα προς τα αγγλικά

Δεν μπορείτε να βρείτε τη μετάφραση από τα δανέζικα προς τα αγγλικά που αναζητάτε; Γνωρίζετε κάποια εναλλακτική απόδοση; Χρησιμοποιήστε το παρακάτω πλαίσιο κειμένου για να προτείνετε νέα λήμματα για το Δανεζο-αγγλικό λεξικό.

δανέζικαδανέζικα

Πρόσφατες προτάσεις από χρήστες: flyer, druktur, intern, korstog, æblet falder ikke langt fra stammen (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Γιατί να συμμετάσχω;

Είστε λάτρης των γλωσσών; Γίνετε κι εσείς μέλος της κοινότητάς μας και βοηθήστε μας να φτιάξουμε το πληρέστερο Δανεζο-αγγλικό λεξικό. Η συμβολή των χρηστών μάς βοηθά να βελτιώνουμε τα λεξικά μας και επιτρέπει τη ραγδαία εξέλιξή τους. Τα λεξικά πρέπει να ενημερώνονται διαρκώς καθώς καθημερινά αναπτύσσονται νέοι αγγλικοί και δανέζικοι όροι και η έννοιά τους διαφοροποιείται ανάλογα με το πεδίο χρήσης τους, το συγκείμενο της πρότασης, ή ακόμα και τη γεωγραφική προέλευση των ομιλητών. Οι προτάσεις των χρηστών εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί» έως ότου επιβεβαιωθούν από τουλάχιστον 10 χρήστες, οπότε και συμπεριλαμβάνονται κανονικά στα λεξικά μας. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε την ποιότητα των λεξικών.
Εγγραφείτε κι εσείς σήμερα στην bab.la, κερδίστε πόντους προσφέροντάς μας τη βοήθειά σας και κερδίστε μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε απορίες για την ορθογραφία ή την ορθή χρήση ενός όρου, ή αν έχετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση σχετικά με τα δανέζικα, μπορείτε να την υποβάλετε στο Δανεζο-αγγλικό φόρουμ. Οι άλλοι χρήστες θα σας βοηθήσουν απαντώντας στα ερωτήματά σας.

Έχετε ώρα για σκότωμα;

Δοκιμάστε την Κρεμάλα μας

Οι πιο δραστήριοι χρήστες
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations