Ασκήσεις λεξιλογίου

Δημοφιλείς ασκήσεις λεξιλογίου

Vocabulary for nature lovers II pro 25 κάρτες, 21.05.2014, bab.la Προεπισκόπηση Ξεκινήστε την άσκηση
Business Vocabulary: Telephone I pro 33 κάρτες, 21.05.2014, bab.la Προεπισκόπηση Ξεκινήστε την άσκηση
Grocery shopping list II pro 37 κάρτες, 21.05.2014, bab.la Προεπισκόπηση Ξεκινήστε την άσκηση

Επιλεγμένες ασκήσεις

Πραγματοποιήστε αναζήτηση στις δημόσιες Ασκήσεις Λεξιλογίου

EN αγγλικά ισπανικά ES

Σχετικά με τις ασκήσεις λεξιλογίου

Οι Ασκήσεις Λεξιλογίου της bab.la είναι εξαιρετικό εργαλείο για την εκμάθηση λεξιλογίου σε μια ξένη γλώσσα. Όποια γλώσσα κι αν μαθαίνετε, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, κ.λπ. μπορείτε να δημιουργήσετε ασκήσεις για να σας βοηθήσουν. Ακόμα κι αν μαθαίνετε μια γλώσσα για την οποία δεν διαθέτουμε ακόμα κάποιο λεξικό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μάθημα λεξιλογίου για εσάς και για άλλους χρήστες που πιθανόν να ενδιαφέρονται. Μπορείτε να συμπεριλάβετε πληροφορίες όπως εναλλακτικές μεταφράσεις, ή γραμματικούς κανόνες στις ασκήσεις σας για να πετύχετε πιο γρήγορα τους στόχους σας. Και το καλύτερο είναι πως τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε το χρόνο σας πηγαίνοντας στη σχολή ή στη δουλειά σας, ή περιμένοντας το λεωφορείο: απλώς επισκεφτείτε την bab.la από το κινητό ή το tablet σας.

Αν δεν θέλετε ακόμα να δημιουργήσετε τη δική σας άσκηση, μπορείτε να επιλέξετε μια από τις ήδη υπάρχουσες ασκήσεις και να ξεκινήστε τώρα να μαθαίνετε νέες λέξεις! Εκτός από τις ασκήσεις που έχουν προστεθεί από τους χρήστες μας, θα βρείτε και ασκήσεις που δημιούργησαν οι ειδικοί της ομάδας μας για εσάς. Διαθέτουμε ασκήσεις σε 30 γλώσσες και σε ακόμα περισσότερους γλωσσικούς συνδυασμούς. Χρησιμοποιήστε το παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης για να βρείτε την άσκηση που σας ενδιαφέρει, αφού πρώτα επιλέξετε το σωστό γλωσσικό συνδυασμό.

Όταν φτιάχνετε μια νέα άσκηση λεξιλογίου μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να είναι δημόσια, ώστε να μπορούν να επωφεληθούν όλοι μας οι χρήστες, ή αν προτιμάτε να έχετε πρόσβαση μόνο εσείς. Ο κάθε χρήστης μπορεί να κάνει αλλαγές στις δημόσιες ασκήσεις, οι οποίες όμως φαίνονται μόνο στο λογαριασμό του εκάστοτε χρήστη: η αρχική άσκηση παραμένει αμετάβλητη. Γι' αυτό και οι ασκήσεις λεξιλογίου είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για καθηγητές γλωσσών που θέλουν να βοηθήσουν τους μαθητές τους να μάθουν λεξιλόγιο εύκολα και γρήγορα: απλώς αποθηκεύστε τις αλλαγές που χρειάζεστε για τον κάθε μαθητή σας.

Οι ασκήσεις αυτές σας βοηθούν να εξασκηθείτε σε μια ευρεία κλίμακα λεξιλογίου. Μπορείτε να εστιάσετε σε επαγγελματικούς ή ακαδημαϊκούς όρους, να μελετήσετε βασικές εκφράσεις για τα ταξίδια σας στο εξωτερικό ή να μάθετε λεξιλόγιο σχετικό με τα ενδιαφέροντά σας: απλώς επιλέξτε την άσκηση που σας ενδιαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εδώ θα βρείτε ακόμα και ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν με την προετοιμασία για εξετάσεις γλωσσομάθειας, όπως TOEFL ή TOEIC. Με τις ασκήσεις αυτές μπορείτε να εξασκηθείτε στο απαραίτητο λεξιλόγιο για σίγουρη επιτυχία. Οι Ασκήσεις Λεξιλογίου χωρίζονται σε κατηγορίες και επίπεδα δυσκολίας, επομένως μπορείτε να επιλέξετε ακριβώς το είδος του λεξιλογίου που σας ενδιαφέρει και το επίπεδο γλωσσομάθειας σας. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τις Συχνές Ερωτήσεις.