Αγγλο-σουηδικό λεξικό

Βρείτε τη μετάφραση που αναζητάτε στο Αγγλο-σουηδικό λεξικό. Απλώς πληκτρολογήστε τη λέξη ή φράση που σας ενδιαφέρει στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε να εισάγετε τον όρο που σας ενδιαφέρει είτε στα αγγλικά, είτε στα σουηδικά, καθώς πραγματοποιείται αμφίδρομη αναζήτηση στο λεξικό. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-σουηδικό λεξικό

Επιλέξτε ένα από τα γράμματα του αλφαβήτου παρακάτω για να δείτε όλες τις λέξεις, φράσεις και εκφράσεις του Αγγλο-σουηδικού λεξικού που αρχίζουν με αυτό. Επιλέγοντας τη λέξη που σας ενδιαφέρει θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού όπου μπορείτε να δείτε όλες τις μεταφράσεις της και τα συνώνυμά της.

Επιβεβαιώστε τη μετάφραση από τα αγγλικά προς τα σουηδικά

Οι χρήστες μας προτείνουν διαρκώς νέες μεταφράσεις από τα αγγλικά προς τα σουηδικά. Μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες προτάσεις για το Αγγλο-σουηδικό λεξικό στον παρακάτω πίνακα. Επιβεβαιώστε μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές ώστε να προστεθούν στο λεξικό ή προτείνετε διορθώσεις για μεταφράσεις που θεωρείτε λανθασμένες.

Ημερομηνία

αγγλικά

σουηδικά

Ψήφοι

20.01.2017

your mom

mordin

0

20.01.2017

stock-still [κινημ.&τηλ.] [αμερ.] [παλιομ.] [παροιμ.]

blixtstilla [κινημ.&τηλ.] [παλιομ.] [παροιμ.]

0

19.01.2017

bilious {επιθ.}

spotsk {επιθ.}

0

19.01.2017

grumpy {επιθ.}

spotsk {επιθ.}

0

19.01.2017

repose {ουσ.}

trygghet {ουσ.}

0

Προτείνετε μια νέα μετάφραση από τα αγγλικά προς τα σουηδικά

Έχετε υπόψη σας κάποια λέξη που θα μπορούσε να μεταφραστεί διαφορετικά στα σουηδικά ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης; Προσθέστε τη μετάφρασή σας στο Αγγλο-σουηδικό λεξικό πληκτρολογώντας την στο παρακάτω πλαίσιο κειμένου.

αγγλικάαγγλικά

Πρόσφατες προτάσεις από χρήστες: wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing, wellbeing (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Γιατί να συμμετάσχω;

Βοηθήστε μας και συμβάλετε στην περαιτέρω βελτίωση του ηλεκτρονικού Αγγλο-σουηδικού λεξικού. Μόνο με τη βοήθειά σας και τις προτάσεις σας μπορούμε να βελτιωθούμε. Οι γλώσσες εξελίσσονται και νέες μεταφράσεις αγγλικών όρων και σουηδικών εκφράσεων εμφανίζονται καθημερινά. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που το Αγγλο-σουηδικό λεξικό περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές μεταφράσεις για κάποιους όρους. Ένας επιπλέον λόγος είναι πως ένας όρος μπορεί να φέρει διαφορετικά νοήματα ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο Αγγλο-σουηδικό λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα αγγλικά προς τα σουηδικά, αλλά θα φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος αγγλικός ή σουηδικός όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο Αγγλο-σουηδικό λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα στην κοινότητα της bab.la. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες κερδίζουν πόντους όταν για παράδειγμα προτείνουν μια νέα μετάφραση. Συναγωνιστείτε με τους φίλους σας, τους συγγενείς σας και άλλους χρήστες για να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Δεν είστε σίγουροι πως η μετάφραση που θέλετε να προτείνετε είναι σωστή; Συμβουλευτείτε άλλους χρήστες! Υποβάλετε την ερώτησή σας στο Αγγλο-σουηδικό φόρουμ όπου συναντιούνται οι λάτρεις των γλωσσών για να συζητήσουν για οτιδήποτε, από τη μετάφραση σουηδικών και άλλων όρων μέχρι και τη χρήση γραμματικών φαινομένων.

Γράφοντας επιστολές στα σουηδικά

Οι πιο δραστήριοι χρήστες
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations