Αγγλο-πορτογαλικό λεξικό

Αναζητάτε κάποια μετάφραση από τα αγγλικά προς τα πορτογαλικά; Εισάγετε τη λέξη ή φράση που σας ενδιαφέρει στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης, είτε στα αγγλικά, είτε στα πορτογαλικά. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-πορτογαλικό λεξικό

Επιλέξτε ένα γράμμα για να δείτε όλα τα λήμματα του Αγγλο-πορτογαλικού λεξικού που αρχίζουν με αυτό. Επιλέγοντας μια λέξη θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις πορτογαλικές μεταφράσεις της, καθώς και συνώνυμα στα πορτογαλικά.

Επιβεβαιώστε τη μετάφραση από τα αγγλικά προς τα πορτογαλικά

Οι χρήστες μας προτείνουν διαρκώς νέες μεταφράσεις από τα αγγλικά προς τα πορτογαλικά. Μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες προτάσεις για το Αγγλο-πορτογαλικό λεξικό στον παρακάτω πίνακα. Επιβεβαιώστε μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές ώστε να προστεθούν στο λεξικό ή προτείνετε διορθώσεις για μεταφράσεις που θεωρείτε λανθασμένες.

Ημερομηνία

αγγλικά

πορτογαλικά

Ψήφοι

12.01.2017

bulge {πάντα εν.αρ.} [γλωσ.] [αμερ.] [παλιομ.] [ιδιωμ.]

volume {αρσ.} [γλωσ.] [Βραζ.] [καθ.λόγος] [ιδιωμ.]

0

10.01.2017

dipped headlight

farol medio

0

20.12.2016

evenhandedly {επιρ.} [abbr. administration] [αμερ.] [ευγ.] [ιδιωμ.]

equitativamente {επιρ.} [abbr. administration] [Πορτ.] [ευγ.] [ιδιωμ.]

0

29.11.2016

hooey

disparate, absurdidade

0

04.11.2016

Homo Noeticus

Nova espécie humana

0

Προτείνετε μια νέα μετάφραση από τα αγγλικά προς τα πορτογαλικά

Υπάρχουν πορτογαλικές λέξεις που έχουν διαφορετική σημασία στην Πορτογαλία και στη Βραζιλία; Αν γνωρίζετε κάποια από αυτές, προσθέστε την στο Αγγλο-πορτογαλικό λεξικό, χρησιμοποιώντας τα παρακάτω πλαίσια κειμένου.

αγγλικάαγγλικά

Πρόσφατες προτάσεις από χρήστες: evenhandedly, extrasensory perception, post-truth, post-truth, club (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Γιατί να συμμετάσχω;

Οι νέες μεταφράσεις που προτείνουν οι χρήστες μας συμβάλλουν ώστε να διατηρείται το Αγγλο-πορτογαλικό λεξικό ενημερωμένο. Μπορείτε κι εσείς να μας βοηθήσετε προσθέτοντας ιδιωματικές εκφράσεις ή εξειδικευμένο λεξιλόγιο που ίσως γνωρίζετε. Νέοι όροι προσθέτονται στα λεξικά μας καθημερινά καθώς οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται. Επιπλέον, ένας αγγλικός όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις στα πορτογαλικά ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των λεξικών που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Αγγλο-πορτογαλικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα αγγλικά προς τα πορτογαλικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Γίνετε σήμερα μέλος επιλέγοντας εγγραφή. Ως εγγεγραμμένο μέλος συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός αγγλικού όρου στα πορτογαλικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Αγγλο-πορτογαλικό φόρουμ.

Συντάσσοντας ένα βιογραφικό σημείωμα στα πορτογαλικά

Οι πιο δραστήριοι χρήστες
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations