Αγγλο-κορεατικό λεξικό

Εισάγετε τη λέξη που θέλετε να μεταφράσετε στα κορεατικά στο πλαίσιο αναζήτησης. Φυσικά μπορείτε να εισάγετε και λέξεις στα αγγλικά καθώς πραγματοποιείται αμφίδρομη αναζήτηση του Αγγλο-κορεατικού λεξικού. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-κορεατικό λεξικό

Επιλέγοντας ένα από τα γράμματα της αλφαβήτου παρακάτω μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-κορεατικό λεξικό. Όταν εντοπίσετε τον όρο που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε τον για να δείτε όλες τις κορεατικές αποδόσεις του και τα συνώνυμά του.

Επιβεβαιώστε τη μετάφραση από τα αγγλικά προς τα κορεατικά

Οι χρήστες μας διαρκώς προτείνουν νέες μεταφράσεις προς τα κορεατικά. Βοηθήστε μας ελέγχοντας τις προτάσεις τους. Επιβεβαιώστε μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές ή διορθώστε μεταφράσεις που θεωρείτε λάθος.

Ημερομηνία

αγγλικά

κορεατικά

Ψήφοι

17.01.2017

shin

a very smart asian

0

17.01.2017

shin {πάντα εν.αρ.} [ανατομ.] [αμερ.] [παιδ.γλ.] [παροιμ.]

a very smart asian {κ.ουσ.} [ανατομ.] [abbr. offensive] [παροιμ.]

0

13.01.2017

course,bad word {ουσ.} [αμερ.] [υποτιμ.]

{ουσ.} [υποτιμ.]

0

05.01.2017

Water breath

수증호흡

1

04.01.2017

to joke

농담하다

0

Προτείνετε μια νέα μετάφραση από τα αγγλικά προς τα κορεατικά

Θεωρείτε πως λείπει κάποια μετάφραση από το Αγγλο-κορεατικό λεξικό; Γνωρίζετε κάποιον τεχνικό όρο στα κορεατικά που δεν έχουμε συμπεριλάβει στο λεξικό μας; Χρησιμοποιήστε τα παρακάτω πλαίσια κειμένου για να προσθέσετε νέους όρους στο Αγγλο-κορεατικό λεξικό.

αγγλικάαγγλικά

Πρόσφατες προτάσεις από χρήστες: conceited thought, Korean, hassle, douceness, appointment (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Γιατί να συμμετάσχω;

Θέλουμε να φτιάξουμε το καλύτερο δωρεάν ηλεκτρονικό Αγγλο-κορεατικό λεξικό, αλλά για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Ένας αγγλικός όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις στα κορεατικά, ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης. Θέλουμε το λεξικό που σας προσφέρουμε να είναι πλήρες και ενημερωμένο. Μπορείτε να μας βοηθήσετε προτείνοντας νέους όρους για το Αγγλο-κορεατικό λεξικό. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα αγγλικά προς τα κορεατικά, αλλά θα φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος αγγλικός ή κορεατικός όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα στην κοινότητα της bab.la! Κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση συγκεντρώνετε πόντους για να συναγωνιστείτε στην παγκόσμια κατάταξη. Έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ή τη χρήση ενός όρου; Ρωτήστε τους υπόλοιπους χρήστες της bab.la στο Αγγλο-κορεατικό φόρουμ όπου μπορείτε να συζητήσετε για οτιδήποτε, από τη μετάφραση αγγλικών όρων στα κορεατικά μέχρι και τη χρήση γραμματικών φαινομένων.

Έχετε ώρα για σκότωμα;

Δοκιμάστε την Κρεμάλα μας

Οι πιο δραστήριοι χρήστες
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations