Αγγλο-ισπανικό λεξικό

Εισάγετε μια ισπανική λέξη ή φράση στο πλαίσιο αναζήτησης για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο Αγγλο-ισπανικό λεξικό. Φυσικά μπορείτε να εισάγετε και λέξεις στα αγγλικά καθώς πραγματοποιείται αμφίδρομη αναζήτηση. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-ισπανικό λεξικό

Χρησιμοποιήστε το αλφάβητο που βλέπετε παρακάτω για να περιηγηθείτε στο Αγγλο-ισπανικό λεξικό χειροκίνητα. Επιλέξτε ένα γράμμα για να δείτε όλα τα λήμματα του λεξικού που αρχίζουν με αυτό. Επιλέγοντας μια λέξη θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις ισπανικές μεταφράσεις της, καθώς και συνώνυμα στα ισπανικά.

Επιβεβαιώστε τη μετάφραση από τα αγγλικά προς τα ισπανικά

Προτού συμπεριληφθούν στο Αγγλο-ισπανικό λεξικό μας, οι νέες λέξεις και φράσεις που προτείνουν οι χρήστες μας πρέπει να ελεγχθούν για την ορθότητά τους. Μπορείτε να μας βοηθήσετε ψηφίζοντας υπέρ των μεταφράσεων από τα αγγλικά προς τα ισπανικά που θεωρείτε σωστές, είτε προτείνοντας διορθώσεις για εκείνες που θεωρείτε λανθασμένες.

Ημερομηνία

αγγλικά

ισπανικά

Ψήφοι

17.01.2017

fsda [ανατομ.]

asdf {συνδ.} [ανατομ.] [Κολ.] [διαλ.] [π.χ.]

0

17.01.2017

Norway in a nutshell [ταξ.]

Lo esencial, imprescindible, de Noruega [ταξ.]

0

15.01.2017

in a nutshell [ιδιωμ.]

en resumidas cuentas {επιρ.}

0

12.01.2017

rook {πάντα εν.αρ.} [abbr. games]

torre (ajedrez) {θηλ.} [abbr. games]

0

05.01.2017

to endanger {ρ.}

suponer un peligro {ρ.}

0

Προτείνετε μια νέα μετάφραση από τα αγγλικά προς τα ισπανικά

Ακούσατε πρόσφατα κάποια ιδιωματική ισπανική έκφραση; Ψάχνατε μήπως την ισπανική μετάφραση κάποιου αγγλικού όρου που δεν υπάρχει στο λεξικό; Χρησιμοποιώντας τα παρακάτω πλαίσια κειμένου μπορείτε να μοιραστείτε τις γνώσεις σας μαζί μας!

αγγλικάαγγλικά

Πρόσφατες προτάσεις από χρήστες: to endanger, wyvern, Holy door, detective story, retaliation (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Γιατί να συμμετάσχω;

Μπορείτε να γίνετε κι εσείς μέλος της κοινότητας της bab.la και να μας βοηθήσετε να φτιάξουμε το καλύτερο και πληρέστερο δωρεάν ηλεκτρονικό Αγγλο-ισπανικό λεξικό. Μόνο με τη βοήθειά σας και τις προτάσεις σας μπορούμε να βελτιωθούμε. Η απόδοση ενός αγγλικού όρου προς τα ισπανικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η ίδια λέξη μπορεί να έχει διαφορετική σημασία σε διαφορετικές διαλέκτους ή να μεταφράζεται διαφορετικά ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης. Ένας τεχνικός όρος μεταφράζεται διαφορετικά από έναν ιατρικό, ακόμα κι αν πρόκειται για την ίδια λέξη. Βοηθήστε μας προτείνοντας νέες μεταφράσεις ή ελέγχοντας τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες.
Εγγραφείτε σήμερα στην κοινότητα της bab.la. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες κερδίζουν πόντους όταν για παράδειγμα προτείνουν μια νέα μετάφραση. Συναγωνιστείτε με τους φίλους σας, τους συγγενείς σας και άλλους χρήστες για να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Δεν είστε σίγουροι πως η μετάφραση που θέλετε να προτείνετε είναι σωστή; Συμβουλευτείτε άλλους χρήστες! Υποβάλετε την ερώτησή σας στο Αγγλο-ισπανικό φόρουμ όπου συναντιούνται οι λάτρεις των γλωσσών για να συζητήσουν για οτιδήποτε, από τη μετάφραση αγγλικών και άλλων όρων μέχρι και τη χρήση γραμματικών φαινομένων.

Daily language articles on lexioPhiles

Οι πιο δραστήριοι χρήστες
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations