Αγγλο-δανέζικο λεξικό

Αναζητήστε μια μετάφραση από τα αγγλικά προς τα δανέζικα στο Αγγλο-δανέζικο λεξικό. Εισάγετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει στο πλαίσιο αναζήτησης για να δείτε τις μεταφράσεις της στα δανέζικα. Μπορείτε να εισάγετε και λέξεις στα δανέζικα καθώς πραγματοποιείται αμφίδρομη αναζήτηση. Για καλύτερα αποτελέσματα, συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-δανεζικό λεξικό

Το παρακάτω αλφάβητο περιλαμβάνει όλες τις λέξεις, φράσεις και εκφράσεις του Αγγλο-δανέζικου λεξικού. Επιλέξτε ένα γράμμα για να περιηγηθείτε στο λεξικό χειροκίνητα. Επιλέγοντας μια λέξη θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις δανέζικες μεταφράσεις της, καθώς και συνώνυμα στα δανέζικα.

Επιβεβαιώστε τη μετάφραση από τα αγγλικά προς τα δανέζικα

Το Αγγλο-δανέζικο λεξικό ενημερώνεται διαρκώς με νέες μεταφράσεις. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες προτάσεις που κατέθεσαν οι χρήστες μας. Βοηθήστε μας επιβεβαιώνοντας τις μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές ή προτείνοντας διορθώσεις για μεταφράσεις που θεωρείτε λανθασμένες.

Ημερομηνία

δανέζικα

αγγλικά

Ψήφοι

20.01.2017

Mørkemand {ρ.} [παλιομ.]

obscurantist

0

19.01.2017

skærf

scarf

0

17.01.2017

Flid bærer frugt [κυριολ.] [ιδιωμ.]

Diligence bears fruit

0

15.01.2017

at være ydmyg

altruistic

0

13.01.2017

overliggende

superjacent

0

Προτείνετε μια νέα μετάφραση από τα αγγλικά προς τα δανέζικα

Έχετε υπόψη σας κάποια λέξη που θα μπορούσε να μεταφραστεί διαφορετικά στα δανέζικα ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης; Προσθέστε τη μετάφρασή σας στο Αγγλο-δανέζικο λεξικό πληκτρολογώντας την στο παρακάτω πλαίσιο κειμένου.

αγγλικάαγγλικά

Πρόσφατες προτάσεις από χρήστες: obscurantist, flyer, drinking bout, internal, crusade (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Γιατί να συμμετάσχω;

Βοηθήστε μας και συμβάλετε στη δημιουργία του πληρέστερου δωρεάν ηλεκτρονικού Αγγλο-δανέζικου λεξικού. Η αγγλική και η δανέζικη γλώσσα εξελίσσονται διαρκώς με αποτέλεσμα νέες μεταφράσεις αγγλικών όρων και δανέζικων εκφράσεων να εμφανίζονται καθημερινά. Βοηθήστε μας να διατηρήσουμε το λεξικό ενημερωμένο, προσθέτοντας τις δικές σας μεταφράσεις. Κάθε νέα μετάφραση που προτείνετε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα αγγλικά προς τα δανέζικα, αλλά θα φέρει τη σημείωση «δεν έχει επιβεβαιωθεί» ώσπου να λάβει επιβεβαίωση από 10 χρήστες. Με τη διαδικασία αυτή εξασφαλίζουμε την ποιότητα των λεξικών που σας προσφέρουμε.
Εγγραφείτε σήμερα στην κοινότητα της bab.la και κερδίστε πόντους στην παγκόσμια κατάταξη κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση. Δεν είστε σίγουροι για τη μετάφραση μιας λέξης από τα αγγλικά προς τα δανέζικα; Συμβουλευτείτε άλλους χρήστες! Υποβάλετε την ερώτησή σας στο Αγγλο-δανέζικο φόρουμ όπου συναντιούνται οι λάτρεις των γλωσσών για να συζητήσουν για οτιδήποτε, από τη μετάφραση αγγλικών και άλλων όρων μέχρι και τη χρήση γραμματικών φαινομένων.

Επαγγελματίες μεταφραστές μόνο ένα κλικ μακριά

Οι πιο δραστήριοι χρήστες
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations