Αγγλο-γερμανικό λεξικό

Πληκτρολογήστε μια λέξη που θα θέλατε να μεταφράσετε στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε να εισάγετε και λέξεις στα δανέζικα καθώς πραγματοποιείται αμφίδρομη αναζήτηση. Για καλύτερα αποτελέσματα, συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ. Αν θέλετε να συμβουλευτείτε κάποιο από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά λεξικά μας, απλώς επιλέξτε το από το αναπτυσσόμενο μενού.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-γερμανικό λεξικό

Χρησιμοποιήστε το αλφάβητο που βλέπετε παρακάτω για να περιηγηθείτε στο λεξικό χειροκίνητα. Επιλέξτε ένα γράμμα για να δείτε όλα τα λήμματα του λεξικού που αρχίζουν με αυτό. Επιλέγοντας μια λέξη θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις γερμανικές μεταφράσεις της, καθώς και συνώνυμα στα γερμανικά.

Επιβεβαιώστε τη μετάφραση από τα αγγλικά προς τα γερμανικά

Στόχος μας είναι να φτιάξουμε το πληρέστερο δωρεάν ηλεκτρονικό λεξικό. Το Αγγλο-γερμανικό λεξικό ενημερώνεται διαρκώς με νέες μεταφράσεις. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες προτάσεις που κατέθεσαν οι χρήστες μας. Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το λεξικό επιβεβαιώνοντας τις μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές ή προτείνοντας διορθώσεις για μεταφράσεις που θεωρείτε λανθασμένες.

Ημερομηνία

γερμανικά

αγγλικά

Ψήφοι

02.01.2017

gefahrdrohend

menacing

0

Προτείνετε μια νέα μετάφραση από τα αγγλικά προς τα γερμανικά

Γνωρίζετε κάποια τοπική γερμανική διάλεκτο; Σκέφτεστε μήπως την τέλεια γερμανική μετάφραση μιας αγγλικής έκφρασης; Προσθέστε την στο Αγγλο-γερμανικό λεξικό χρησιμοποιώντας το παρακάτω πλαίσιο κειμένου!

αγγλικάαγγλικά

Πρόσφατες προτάσεις από χρήστες: interdigital webbing, shebeen, air bridge, godfather, ranger (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Γιατί να συμμετάσχω;

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην κοινότητα της bab.la! Βοηθήστε μας να φτιάξουμε το καλύτερο δωρεάν ηλεκτρονικό Αγγλο-γερμανικό λεξικό. Νέες μεταφράσεις γερμανικών όρων και αγγλικών εκφράσεων εμφανίζονται καθημερινά. Εξάλλου, η μετάφραση ενός όρου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το συγκείμενο. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που το Αγγλο-γερμανικό λεξικό περιλαμβάνει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις για κάποιους όρους. Οι χρήστες μας βοηθούν να εμπλουτίζουμε τα λεξικά μας. Κάθε νέα μετάφραση που προτείνετε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα αγγλικά προς τα γερμανικά, αλλά θα φέρει τη σημείωση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Μόνο αφότου λάβει επιβεβαίωση από 10 χρήστες θα προστεθεί η νέα μετάφραση στο Αγγλο-γερμανικό λεξικό. Με τη διαδικασία αυτή εξασφαλίζουμε την ποιότητα των λεξικών που σας προσφέρουμε.
Εγγραφείτε σήμερα στην κοινότητα της bab.la και κερδίστε πόντους στην παγκόσμια κατάταξη κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση. Δεν είστε σίγουροι για τη μετάφραση μιας λέξης από τα αγγλικά προς τα γερμανικά; Υποβάλετε την ερώτησή σας στο Αγγλο-γερμανικό φόρουμ όπου συναντιούνται οι χρήστες μας για να συζητήσουν για οτιδήποτε, από τη μετάφραση αγγλικών και άλλων όρων μέχρι και τη χρήση γραμματικών φαινομένων.

Γράφοντας επιστολές στα γερμανικά

Οι πιο δραστήριοι χρήστες
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations