Αγγλο-γαλλικό λεξικό

Αναζητάτε τη γαλλική μετάφραση μιας αγγλικής λέξης; Απλώς πληκτρολογήστε την στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να βρείτε αγγλικές μεταφράσεις γαλλικών όρων: η αναζήτηση είναι αμφίδρομη. Για καλύτερα αποτελέσματα, συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Αγγλο-γαλλικό λεξικό

Αν δεν είστε σίγουροι για την ορθογραφία της λέξης που αναζητάτε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλφαβητική αναζήτηση. Επιλέξτε ένα γράμμα για να δείτε όλα τα λήμματα του λεξικού που αρχίζουν με αυτό. Επιλέγοντας μια λέξη θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις μεταφράσεις της, καθώς και συνώνυμα στα γαλλικά.

Επιβεβαιώστε τη μετάφραση από τα αγγλικά προς τα γαλλικά

Εδώ μπορείτε να δείτε τις μεταφράσεις από τα αγγλικά προς τα γαλλικά που πρότειναν πρόσφατα οι χρήστες μας. Αν δείτε μια μετάφραση με την οποία διαφωνείτε μπορείτε να τη καταψηφίσετε ή να προτείνετε διορθώσεις. Φυσικά, αν συμφωνείτε με κάποια μετάφραση και θεωρείτε πως είναι πλήρης μπορείτε να ψηφίσετε για να συμπεριληφθεί στο λεξικό.

Ημερομηνία

αγγλικά

γαλλικά

Ψήφοι

19.01.2017

Rockmelon

Cantaloup

0

17.01.2017

francais

anglais

0

11.01.2017

it is [αγγλ.]

c'est

0

05.01.2017

to be between the devil and the deep blue sea

être entre le marteau et l'enclume

0

Προτείνετε μια νέα μετάφραση από τα αγγλικά προς τα γαλλικά

Γνωρίζετε τη γαλλική αργκό; Ή μήπως κάποια τοπική διάλεκτο; Μοιραστείτε τις γνώσεις σας μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω πλαίσια κειμένου και βοηθήστε μας να εμπλουτίσουμε το Αγγλο-γαλλικό λεξικό!

αγγλικάαγγλικά

Πρόσφατες προτάσεις από χρήστες: vegan cheese, on hand, to stand out like a sore thumb, to stand out like a sore thumb, to know sth like the back of your hand (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)

Γιατί να συμμετάσχω;

Γίνετε κι εσείς μέλος της κοινότητας της bab.la και διασκεδάστε μαθαίνοντας ξένες γλώσσες! Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε τα καλύτερα δωρεάν ηλεκτρονικά λεξικά. Για να το πετύχουμε χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας: μόνο με τη συμβολή σας μπορούμε να βελτιωθούμε. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να μας βοηθήσετε. Μπορείτε να προτείνετε νέες μεταφράσεις για τα λεξικά μας ή να μας πείτε τη γνώμη σας για τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Όλες οι νέες μεταφράσεις εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα αγγλικά προς τα γαλλικά, αλλά φέρουν τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος αγγλικός ή γαλλικός όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο Αγγλο-γαλλικό λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους για να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός όρου; Συμβουλευτείτε άλλους χρήστες! Υποβάλετε την ερώτησή σας στο Αγγλο-γαλλικό φόρουμ όπου συναντιούνται οι λάτρεις των γλωσσών για να συζητήσουν για οτιδήποτε, από τη μετάφραση αγγλικών και άλλων όρων μέχρι και τη χρήση γραμματικών φαινομένων.

Επαγγελματίες μεταφραστές μόνο ένα κλικ μακριά

Οι πιο δραστήριοι χρήστες
  1. Asia
  2. jedi2000
  3. johnbarre
  4. schoi
  5. giuliadedo
  6. Thomas
Trending translations